Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mánkova nadívaná kachna

Pomalu pečená kachna s křupavou kůrčičkou naplněná skvělou nádivkou z jater a vepřového plecka je ideální jídlo, které vám zpříjemní pochmurné podzimní dny. Podávat ji můžete například s bramborovým knedlíkem.

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 230 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 210 min

230 min (20 min příprava + 210 min tepelná úprava)

22. 12. 2009 14:56

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 281 kJ / 3 652 kcal
Bílkoviny234,63 g
Tuky267,96 g
Vláknina9,48 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 2,47 g
Sůl6,02 g
Sacharidy72,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od pana Mánka a mám jeho souhlas s uveřejněním na Top receptech.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

thomassinno thomassinno

22. 12. 2009 22:15

Tak v orlové se pečou kachničky a já nic nevím :-)) Super fotečka a boží ´´mana´´ :-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 12. 2009 22:14

Díky za bodíky, byla fakt pochválená moc i doma;-)

Jenda1 Jenda1

22. 12. 2009 20:25

:-!:-)):yes::yes::yes: +6

yanull yanull

22. 12. 2009 19:33

Jak jeden jedlík prohlásil, že sní na posezení husu nebo kachnu, protože je dutá;-), tak o této se to říci nedá. Ale je pěkná, hezky upečená a zaslouží si bodíka :-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 12. 2009 17:26

Bibi, no, ona vlastně není pro mne, ale jen pro Pavlu, Láďu a babinu a zeťáka, já takové dobrůtky jen připravuji.:-( Dělám i jinačí nádivky, ale tuhle jsem včera našla a líbila se mi ta játra a plec v nádivce. Trochu mi vytekla, ale to je jen malý, technický detail;-) A pan Mánk mi hned poslal svolení do meilu, tak jsem ráda;-)

Bibinka Bibinka

22. 12. 2009 17:20

Jani, vy dneska kachničku jo:-? Mánka znám dobře z labužníka a z TV, dělá výborné ryby:-! Já budu dělat na 25 a 26/12 husu a taky jí budu nadívat. Dávám ti boda:yes: za realizaci i fotku-pomóct, slintám:-D

spagetka spagetka

22. 12. 2009 17:10

:-p:-p:yes::yes:

simko.jit simko.jit

22. 12. 2009 15:09

:-p:-p:-p tohleto mi nedělej - já si to dám do oblíbených a budu se chodit potajnu dívat, protože kdyby tohle viděl - a četl ten recept ten můj - tak bych hned musela někem běžet koupit kachničku a jatýrka.:-p:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 12. 2009 15:04

Příjď!!;-)

srettka

22. 12. 2009 15:02

sakra, kachna...mňňam... jak malovaná, prosím si porcičku ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nádivka do kachny nadívaná kachna nádivka do kachny recept náplň do kachny kachna recepty kachní nádivka nadívaná husa nadívaná kačena kachna nadívaná nadivana kachna recept nádivka do kačeny pečená kachna nadívaná nádivka kachna kachna nádivka náplň do kačeny pecena kachna s nadivkou nádivka na kachnu nádivka z rohlíků do kachny nádivky do kachny recept nadívaná kachna

Suroviny: kachna, kmín drcený, sádlo, cibule, sůl, játra kachní, květ muškátový, plecko vepřové, česnek, petrželka zelená, mléko, pepř mletý, rohlík, vejce, sůl

TopRecepty.cz

Mánkova nadívaná kachna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZPl