Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 583 kJ / 3 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,84 g |
Tuky | 62,98 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 867 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 737,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bublanina IV.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/873
Moje poznámka
Bublanina IV.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/873
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 9 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 3 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 6 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 7 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 7 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 8 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 8 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 9 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 9 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 9 hodinami
Tématické fráze:
babicova bublanina,
bublanina s třešněma,
bublanina se zakysanou smetanou,
bublanina ze zakysané smetany,
peceme bublaninu,
bublanina s kysanou smetanou,
bublanina zakysaná smetana,
bublanina z kysané smetany,
nej bublanina,
pečeme z třešní,
babicova bublanina recept,
bublanina s želatinou,
recept na bublaninu,
bublanina ze strouhanky,
bublanina smetana,
recepty s třešněma,
bublanina,
pečeme dobroty,
babicovy dobroty recepty bublanina,
pečeme s třešněmi
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
vejce,
prášek do pečiva,
smetana,
cukr krupice,
třešně,
tuk,
strouhanka,
želatina
Komentáře (2)