Bochánky z listového těsta

Minutky Doba přípravy: hodina 9 názorů

Minutky Doba přípravy: hodina 9 názorů

Suroviny 7 ks

balíček listového těsta
hladká mouka
kečup
točený salám
sýr (strouhaný)
vejce

Postup přípravy receptu

  1. Listové těsto rozdělíme na 7ks.

  2. Rozválíme na pomoučeném vále na placičky a na každou dáme trochu kečupu, trochu nastrouhaného točeného salámu a nastrouhaný sýr. Každou placičku zabalíme do bochánku, a dáme na plech. Potřeme rozšlehaným vejcem a vršek posypeme ještě sýrem.

  3. Pečeme při teplotě 160 stupňů asi 30 min.

Poznámka od kuchařky

Dřív jsem celý balíček listového těsta rozválela a zabalila jako štrůdl. Je to rychlejší. Protože máme rádi patky, tak jsem zkusila udělat bochánky. Tam jich je dost a dost.

Také to je moc dobré se špenátem.

Bochánky nebo štrůdl se jí za tepla, ale i studené jsou dobré.

Bohužel mi po upečení skoro všechny popraskaly, ale na chuti to nic nemění.

Komentáře k receptu Bochánky z listového těsta

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    :-*Takovéto dobré mňamky nikdy nezklamou:-p+:yes::yes:Máš stejné talířky,jako jááá;-):-))

    Odpovědět

  • mamkapavla mamkapavla

    Čauky Péťo to vypadá skvělě :-)) já chci ochutnat,pošli mi to poštou:-D pochopitelně posílám bodík:yes::-K mamkapavla

    Odpovědět

  • marunda marunda(autorka receptu)

    no Gabi, to je možná pravda, mohla bych to zkusit a uvidím. Tak příště a díky za nápad.

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Marundo, já bych každý bochánek před pečením propíchla párátkem nebo vidličkou, aby mohla unikat pára. Možná by to pomohlo a nepopraskaly by ;-)

    Odpovědět

  • chitkitka chitkitka

    Dělám podobné - listové těsto vyválím a rozkrájím na čtverce. Na každý druhý čtverec dám kolečko měkkého salámu, kečup, Hermelín, kečup a znovu salám. Přiklopím druhým čtvercem těsta, kraje zamáčknu (nesmí na nich být moc mouky jinak to nedrží), pomažu vajíčkem, posypu sezamem a peču. A podle barvy zjistím zda už to je nebo ne ;-) jááj uplně jsem na to dostala chuť :-))

    Odpovědět

  • anula123 anula123

    Tiež to robím ako štrúdlu,ale pečiem ju predom pokrájanú.Dávam tiež plesňový syr,sterilizovanú kukuricu,huby,a.t.ď,záleží na chuti.Je to výborné.Pridávam bod.

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Petro, máš to hezky nafocené, to se mi moc líbí! Šikulka!;-):yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Marundo, já dělám takové šneky a ty suroviny nestrouhám, dávám je na plátky. Tak to znám dobře a dávám ti 2.boda-je to dobré:yes:

    Odpovědět

  • cardanka cardanka

    maru...:-Kjsem ráda, že můžu napsat první komentář, no tedy vypadá to nádherně:-O a jistě i tak chutná:-pposílám 1.bodík :yes::-) a ukládám k vyzkoušení;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: šneky z listového těsta se listovým špenátem listove testo cena recepty z listoveho testa mňamky z listového těsta pečení s listovým těstem pizza šneky z listového těsta salám v listovém těstě bochánek z listového těsta brokolice v listovém těstě teplota peceni listoveho testa co udělat s lístkovým těstem balíčky listového těsta pečení s lístkovým těstem jak udelat listove testo zapečená brokolice v listovém těstě toceny salam v listovém těstě recept maso se špenátem a lístkovým těstem listové těsto kečup salám recepty online z listoveho testa listové těsto jak udelat