Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bochánky z listového těsta

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

13. 1. 2010 12:11

Suroviny

Porce: 7 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dřív jsem celý balíček listového těsta rozválela a zabalila jako štrůdl. Je to rychlejší. Protože máme rádi patky, tak jsem zkusila udělat bochánky. Tam jich je dost a dost.

Také to je moc dobré se špenátem.

Bochánky nebo štrůdl se jí za tepla, ale i studené jsou dobré.

Bohužel mi po upečení skoro všechny popraskaly, ale na chuti to nic nemění.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

19. 3. 2011 11:00

:-*Takovéto dobré mňamky nikdy nezklamou:-p+:yes::yes:Máš stejné talířky,jako jááá;-):-))

mamkapavla

13. 1. 2010 20:13

Čauky Péťo to vypadá skvělě :-)) já chci ochutnat,pošli mi to poštou:-D pochopitelně posílám bodík:yes::-K mamkapavla

marunda

13. 1. 2010 18:55

no Gabi, to je možná pravda, mohla bych to zkusit a uvidím. Tak příště a díky za nápad.

Gabina

13. 1. 2010 15:11

Marundo, já bych každý bochánek před pečením propíchla párátkem nebo vidličkou, aby mohla unikat pára. Možná by to pomohlo a nepopraskaly by ;-)

chitkitka

13. 1. 2010 15:02

Dělám podobné - listové těsto vyválím a rozkrájím na čtverce. Na každý druhý čtverec dám kolečko měkkého salámu, kečup, Hermelín, kečup a znovu salám. Přiklopím druhým čtvercem těsta, kraje zamáčknu (nesmí na nich být moc mouky jinak to nedrží), pomažu vajíčkem, posypu sezamem a peču. A podle barvy zjistím zda už to je nebo ne ;-) jááj uplně jsem na to dostala chuť :-))

anula123

13. 1. 2010 14:48

Tiež to robím ako štrúdlu,ale pečiem ju predom pokrájanú.Dávam tiež plesňový syr,sterilizovanú kukuricu,huby,a.t.ď,záleží na chuti.Je to výborné.Pridávam bod.

JanaDorazinova

13. 1. 2010 12:55

Petro, máš to hezky nafocené, to se mi moc líbí! Šikulka!;-):yes:

Bibinka

13. 1. 2010 12:52

Marundo, já dělám takové šneky a ty suroviny nestrouhám, dávám je na plátky. Tak to znám dobře a dávám ti 2.boda-je to dobré:yes:

cardanka

13. 1. 2010 12:18

maru...:-Kjsem ráda, že můžu napsat první komentář, no tedy vypadá to nádherně:-O a jistě i tak chutná:-pposílám 1.bodík :yes::-) a ukládám k vyzkoušení;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: šneky z listového těsta se listovým špenátem listove testo cena recepty z listoveho testa mňamky z listového těsta pečení s listovým těstem pizza šneky z listového těsta salám v listovém těstě bochánek z listového těsta brokolice v listovém těstě teplota peceni listoveho testa co udělat s lístkovým těstem balíčky listového těsta pečení s lístkovým těstem jak udelat listove testo zapečená brokolice v listovém těstě toceny salam v listovém těstě recept maso se špenátem a lístkovým těstem listové těsto kečup salám recepty online z listoveho testa listové těsto jak udelat

Suroviny: těsto listové, mouka hladká, kečup sladký, salám točený, sýr, vejce

TopRecepty.cz

Bochánky z listového těsta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3QnQ