Carpaccio z čerstvého lososa

mika59 Kuchařka: mika59

Ryby 2 názory

Suroviny

filet lososa s kůží
citron
kvalitní olivový olej
pár kuliček kaparů
hoblinky parmazánu
čerstvý kopr
sůl
pepř
špetička cukru
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Filet stáhneme z kůže a odstraníme tučné části a případné kosti. Snažíme se nakrájet co nejtenčí plátky. Lépe to jde z hodně ztuhlého kousku.

  2. Rozložíme na talíř. Smícháme olej se solí a cukrem.

  3. Plátky zakápneme citronem a potřeme olejovou směsí. Je dobré nechat to odležet, ale nemusí být. Před podáváním opepříme a poklademe hoblinkami sýru a kapary.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 80 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Carpaccio z čerstvého lososa

  • spagetka spagetka

    To se mi moc líbí, tataráka jsem už z lososa dělala a chutnal. Zkusím podle tebe :-p:yes:

    Odpovědět

  • Drobek Drobek

    Nád.herné, lososa miluju na všechny způsoby a přiznávám, tenhle jsem neznal. Ta špetička cukru, to mně nenapadlo.:-O
    Bod už je tam, první :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: carpaccio z lososa recepty na lososa recepty z červené řepy karpáčo videorecept carpaccio z lososa pohlreich carpacio s loso lososové carrpacio lososové carpaccio po domacku carpaccio z červené řepy čerstvý losos carpacio z lososa karpáčo z uzeného lososa carpačo s lososa lososové karpáčo recept na tataraka z lososa carpaccio losos lososove carpacho carpaco z mecouna karpáčo z mečouna losos carpacio karpaco z na lososa videorecept

Zapomněl/a jsem heslo