Fenyklová polévka z Avignonu
Recept ještě nebyl hodnocenNeobvyklá a specifická chuť fenyklu není pro každého. Pokud ovšem patříte mezi milovníky fenyklu, tato polévka je přesně pro vás. Jemná a krémová konzistence, výborná…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Neobvyklá a specifická chuť fenyklu není pro každého. Pokud ovšem patříte mezi milovníky fenyklu, tato polévka je přesně pro vás. Jemná a krémová konzistence, výborná…
Omrzela vás již bramborová kaše? Na podzim ji můžete vyzkoušet krapet ozvláštnit a to přidáním dýně hokaido. Kaše bude tak zajímavě nasládlá a díky zázvoru bude mít…
Jídla z jednoho pekáčku jsou oblíbená hlavně v létě, kdy starost o oběd rádi přenecháme naší troubě. Kuřecí stehna pečená dozlatova s drůbežími játry, zeleninou a…
Netradiční formu palačinky objevíme v tomto receptu. Z nastrouhaných brambor a dalších přísad upečeme velkou placku, kterou rozdělíme a naplníme směsí z kuřecího masa a…
Tahle polévka s krásně sytou oranžovou barvou na vás dýchne podzimem. Díky kokosovému mléku je sametově jemná, ale chilli jí dává lehký říz. Polévka vás příjemně zasytí…
Krupková polévka s vajíčkem je syté a tradiční jídlo české kuchyně, které spojuje vydatnou chuť krup s jemností vajíčka. Její venkovský charakter a bohatá chuť z ní činí…
K oslavám svátku svatého Martina neodmyslitelně patří dozlatova upečená husa. Příprava je snadná, i když pečení trvá docela dlouho. K huse se nejvíce hodí klasické…
Jednoporcové vánočky se hodí v adventním čase. Ať už pro kolegy z práce, kamarády, návštěvu příbuzných, nebo jen tak pro radost. Určitě je můžete připravit chvilku…
K některým masitým pokrmům se hodí více jednoduchý přílohový salát, než cokoliv jiného. Připravte tento snadný, pouze z pár surovin. Brambory, cibule a jednoduše…
Tradiční zelňačka v doprovodu netradičních chutí. Kousky brambor doplní pohanka a uzenina. Zejména pikantnější papriková klobása dodá polévce charakteristickou chuť.…
Většina z nás využívá kapří jikry hlavně do rybí polévky, ale z jiker můžete připravit i výbornou pomazánku, která skvěle chutná na topince nebo na krajíci čerstvého…
Přijde vám návštěva a vy přemýšlíte, co udělat jen tak k vínu? Vrstvy nadýchaného těsta proložené pořádnou dávkou česneku se od sebe krásně odlupují a dělají z těchto…
Báječné a voňavé placky, které budou obzvlášť chutnat s domácím kysaným zelím a domácím uzeným masem. Smažené placky, nijak složité na přípravu, jsou ideální dobrotou…
Vyzkoušejte originální verzi oblíbené zelňačky s červeným kysaným zelím! Tato polévka vás zaujme nejen svou sytou barvou, ale i výraznou chutí. Ideální pro milovníky…
Zelí, ke kterému přidáme špek a kvalitní uzené debrecínské párky vám může směle nahradit celou večeři. Dochuťte zelí podle vašich preferencí, přidejte pořádný krajíc…
Zelňačka je hustá a vydatná polévka, která vás dokonale zasytí, je plná chutí a lehce pikantní díky maďarské klobáse. Můžete ji připravit s předstihem, pak bude chutnat…
Domácí gnocchi chutnají mnohem lépe než ty kupované. Jejich chuť navíc obohatí trochu dýně. Gnocchi podáváme se špenátem, který zjemníme ricottou a na závěr je posypeme…
Krémová bramboračka je variace na tradiční českou polévku, která zahřeje a potěší svou sytou chutí. Vůně čerstvé zeleniny a brambor, doplněná o voňavé bylinky, tvoří…
Znáte rozcuchanou nevěstu? Recept s dlouhou tradicí patří sice mezi ty obyčejnější, ale na chuti mu to rozhodně neubírá. Kombinace strouhaných brambor, jablíček, smetany…
Bramborové halušky s vůní česneku jsou sytým a levným jídlem z dostupných surovin. Doplňte je o kousek smažené slaniny, restovanou cibulku a kysané zelí a získáte…
Bramborové placky na různé způsoby jsou klasika, kterou známe už od našich babiček. Chutné jsou i jako pečené vdolečky. Podáváme je nasladko, potřené povidly a posypané…
Říkáte si, že taková jednoduchá věc, jako jsou bramboráčky, vás nemůže ničím překvapit? Omyl. V tomto receptu najdete tvarůžky, zakysanou smetanu a bramborové placky se…
Domácí bramborové knedlíky jsou výtečné a s kupovanými se nedají srovnat. Nejchutnější jsou z brambor typu C. Podle tohoto receptu je hravě zvládnete a vykouzlíte…