Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček s klobásou na zelenině

Křupavý bůček, prosolený a opepřený je pečený spolu s barevnou zeleninou a kousky klobásy. Ideální pokrm na večeři nebo i na posezení s přáteli. Nezapomeňte hlavně na efektní nařezání kůže do mřížky, to je u bůčku prostě nutnost.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 98 min Doba přípravy: 8 min Doba tepelné úpravy: 90 min

98 min (8 min příprava + 90 min tepelná úprava)

12. 10. 2023 14:46

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie14 403 kJ / 3 442 kcal
Bílkoviny150,92 g
Tuky298,30 g
Vláknina12,34 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 623 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy34,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Chlebajez Chlebajez

13. 10. 2023 14:11

:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 10. 2023 06:41

:-)<3:yes: ještě upéct a bude mňam :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bůček, klobása papriková, cibule červená, okurka salátová, rajče, paprika čerstvá žlutá, česnek, pepř mletý, sůl, voda

TopRecepty.cz

Bůček s klobásou na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k8Yz