Filety z aljašské tresky na másle
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravit chutně tresku není vůbec těžké. Vhodně ji okořeňte a nechte chvilku odležet. Pak ji osmažte na kvalitním oleji spolu s kouskem másla. Z obyčejné ryby bude…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 271 kJ / 65 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Připravit chutně tresku není vůbec těžké. Vhodně ji okořeňte a nechte chvilku odležet. Pak ji osmažte na kvalitním oleji spolu s kouskem másla. Z obyčejné ryby bude…
Do širšího, hlubšího hrnce si dáme vařit vodu na špecle. Smetanu ušleháme s vejcem, přidáme sůl a postupně mouku, promíchanou s práškem do pečiva.Vyšleháme do hladkého…
K plnění je lepší zakoupit víc "masitější" silnější kusy sleziny, takové ty tenké kousky naplnit nejdou. Slezinu opláchneme, osušíme a pokud je delší, rozřízneme ji na 2…
K plnění je lepší zakoupit víc "masitější" silnější kusy sleziny, takové ty tenké kousky naplnit nejdou. Slezinu opláchneme, osušíme a pokud je delší, rozřízneme ji na 2…
Plněná zapečená rajčata jsou výborný nápad na zužitkování zbývajících surovin v chladničce. Vhodnou kombinací jednotlivých součástí se z rajčat stane delikatesa na…
Z vinné klobásy do misky vymačkáme vnitřek, přidáme vajíčko, nahrubo strouhaný sýr, pepř, popř. trochu soli, a nasekanou zelenou lahůdkovou cibulku. Přidáme na troše…
Vepřovou plec omyjeme, vysušíme, osolíme a posypeme Country kořením.Do PH dáme nahrubo nakrájenou cibuli, celé stroužky česneku, nahrubo nakrájené papriky a rajčata,…
Nejprve dáme vařit vejce, ta pak vychladíme a oloupeme. Do menší misky nakrájíme šunku na krátké proužky, Hermelíny, okurky a papriku na drobné kostičky, jemně cibuli…
Bramborové knedlíky patří mezi nejoblíbenější přílohy v české kuchyni. Skvěle doplňují omáčky, pečené maso i dušené zelí. Vyzkoušejte tyto, do kterých je navíc přidána…
Špek nakrájíme na nudličky,játra opláchneme, osušíme a nakrájíme na širší proužky.Zeleninu očistíme a nakrájíme. Obyčejnou cibuli na tenké půlměsíčky a bílé části…
Do hrnce dáme pařáček na knedlíky, přidáme vodu a uvedeme k varu. Květák rozebereme na růžičky, očistíme, dáme na pařák a přikryté pokličkou vaříme 5minut. Poté květák…
Do mísy s mletým masem přidáme pepř, sůl, drobně pokrájenou cibuli a lučinu a důkladně promícháme. Rajčata a lahůdkovou cibuli nakrájíme a dáme do pekáčku.Paprikám…
Díky tlakovému hrnci připravíme plátky šťavnatého vepřového masa mnohem rychleji. Podáváme je se směsí lahůdkové cibule a mrkve, dobře ochucenou šťávou a jako přílohu…
Plátky česnekového boku nakrájíme na úzké nudličky a dáme je osmažit do pánve na rozehřáté máslo. Přidáme nakrájenou cibulku a 2minuty restujeme. Játra očistíme, ve…
Připravíme si do misky marinádu ze smetany, sójové omáčky, solamylu, vajíčka, kečupu a prošleháme. Krůtí maso si nařežeme na menší kousky, nebo nudličky a dáme do…
Čočková polévka je sytý pokrm, který může být skvělou přesnídávkou, nebo nahradí i lehkou večeři. Pokud vám zbylo od oběda trochu čočky uvařené na kyselo, zkuste…
Cuketová sekaná se zeleninou je skvělá ještě teplá, čerstvě po upečení, ale výborně chutná i zastudena jako chuťovka. Můžeme ji připravit i ve vegetariánské variantě.…
Do vařící vody dáme růžičky brokolice a vaříme 3minuty. Vodu slijeme a brokolici na chvíli ponoříme do studené vody, aby se zachovala hezká zelená barva. Poté scedíme…
Díky tlakovému hrnci připravíme z krůtích křídel a zeleniny výborné jídlo během chvíle. Křídla opečeme, pak podusíme v tlakovém hrnci spolu s cibulí, česnekem a…
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, jen opepříme a nakrájíme spolu s ostatními ingrediencemi na čtverce jako na špízy, brambory a větší žampiony na půl, malé necháme…
Nejlépe večer v míse důkladně promícháme bůček s mlékem a kořením a dáme v uzavřené nádobě do lednice přes noc uležet. Pokud připravujeme tentýž den, necháme uležet…
Řeřichu ostříháme, v sítku opláchneme a necháme okapat.Ve větším hrnci na dvou lžících sádla osmažíme nakrájenou uzeninu, kterou poté děrovanou naběračkou vybereme na…
Vajíčka si uvaříme natvrdo, oloupaný chřest uvaříme ve vodě, 100 ml vývaru si necháme a s masoxem povaříme, necháme vychladnout, na brambory je nejlépe si uvařit den…
Na oleji mírně osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme nadrobené droždí, které necháme roztavit a zpěnit, na něj dáme ovesné vločky, chvilku je osmažíme a pak vysypeme…