Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule lahůdková - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie271 kJ /
65 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,10 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Filety z aljašské tresky na másle

Filety z aljašské tresky na másle

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Připravit chutně tresku není vůbec těžké. Vhodně ji okořeňte a nechte chvilku odležet. Pak ji osmažte na kvalitním oleji spolu s kouskem másla. Z obyčejné ryby bude…

Anna Kocikova

10 min

Plněná vepřová sekaná

Plněná vepřová sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do mísy s mletým masem přidáme sůl, pepř, majoránku, drcený kmín a prolisované stroužky česneku. Zalijeme smetanou, vše důkladně nejlépe rukama promícháme a necháme…

Panské párance (recept s příběhem)

Panské párance (recept s příběhem)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Panské párance jsou jídlo pocházející ze Slovenska. Prostý pokrm, který připravovali tamní dřevorubci u ohně, vychází z natrhaného vařeného těsta, pečených brambor,…

yanull

110 min

Zapečená a plněná rajčata

Zapečená a plněná rajčata

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plněná zapečená rajčata jsou výborný nápad na zužitkování zbývajících surovin v chladničce. Vhodnou kombinací jednotlivých součástí se z rajčat stane delikatesa na…

Bibinka

30 min

Aténská jehla

Aténská jehla

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso si nakrájíme na kostky a dáme do misky, kde máme připravenou 1 lžíci kořenící směsi gyros a 3 lžíce oleje, promícháme s masem a necháme odležet, než si připravíme…

Bibinka

60 min

Brokolice netradičně

Brokolice netradičně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do vařící vody dáme růžičky brokolice a vaříme 3minuty. Vodu slijeme a brokolici na chvíli ponoříme do studené vody, aby se zachovala hezká zelená barva. Poté scedíme…

Anna Kocikova

20 min

Krůtí maso s fazolkami

Krůtí maso s fazolkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Připravíme si do misky marinádu ze smetany, sójové omáčky, solamylu, vajíčka, kečupu a prošleháme. Krůtí maso si nařežeme na menší kousky, nebo nudličky a dáme do…

Bibinka

60 min

Houbová polévka s fazolema

Houbová polévka s fazolema

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zeleninu a brambory si nakrájíme na menší kousky, česnek na plátky. Nejdřív si povaříme fazole tak napůl, do jiného hrnce dáme olej, mírně osmažíme cibuli a česnek,…

Bibinka

60 min

Smažené koule z vinné klobásy

Smažené koule z vinné klobásy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z vinné klobásy do misky vymačkáme vnitřek, přidáme vajíčko, nahrubo strouhaný sýr, pepř, popř. trochu soli, a nasekanou zelenou lahůdkovou cibulku. Přidáme na troše…

Špagety zapečené nejen s chřestem

Špagety zapečené nejen s chřestem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Špagety uvaříme al dente spolu s nimi 5 minut ovaříme i chřesty, scedíme do pekáče a dáme do horkých tavený sýr, aby se nám rozpustil. Maso si orestujeme na oleji,…

Bibinka

45 min

Tvarůžkové"chlebánky"

Tvarůžkové"chlebánky"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ze staršího chleba nakrájíme tenké krajíčky a ty nakrájíme na malé kostičky. Vložíme do hlubší mísy, zalijeme smetanou a necháme alespoň hodinku všechnu tekutinu do sebe…

Anna Kocikova

10 min

1 2 3