Filety z aljašské tresky na másle
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravit chutně tresku není vůbec těžké. Vhodně ji okořeňte a nechte chvilku odležet. Pak ji osmažte na kvalitním oleji spolu s kouskem másla. Z obyčejné ryby bude…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 271 kJ / 65 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Připravit chutně tresku není vůbec těžké. Vhodně ji okořeňte a nechte chvilku odležet. Pak ji osmažte na kvalitním oleji spolu s kouskem másla. Z obyčejné ryby bude…
Díky tlakovému hrnci připravíme plátky šťavnatého vepřového masa mnohem rychleji. Podáváme je se směsí lahůdkové cibule a mrkve, dobře ochucenou šťávou a jako přílohu…
Špek nakrájíme na nudličky,játra opláchneme, osušíme a nakrájíme na širší proužky.Zeleninu očistíme a nakrájíme. Obyčejnou cibuli na tenké půlměsíčky a bílé části…
Do mísy dáme všechny suroviny na válečky, všechno důkladně promícháme a necháme chvilku uležet (cca 15 minut).Sýrové nitě rozdělíme na 4 díly. Rošt fritézy pomastíme…
Plněná zapečená rajčata jsou výborný nápad na zužitkování zbývajících surovin v chladničce. Vhodnou kombinací jednotlivých součástí se z rajčat stane delikatesa na…
Do mísy s mletým masem přidáme pepř, sůl, drobně pokrájenou cibuli a lučinu a důkladně promícháme. Rajčata a lahůdkovou cibuli nakrájíme a dáme do pekáčku.Paprikám…
Den předem z uvedených surovin vypracujeme těsto. Práci jsem zadala robotu, ale pak jsem ho ještě na podložce propracovala, až bylo lesklé a nelepilo. Uložila jsem ho do…
K plnění je lepší zakoupit víc "masitější" silnější kusy sleziny, takové ty tenké kousky naplnit nejdou. Slezinu opláchneme, osušíme a pokud je delší, rozřízneme ji na 2…
K plnění je lepší zakoupit víc "masitější" silnější kusy sleziny, takové ty tenké kousky naplnit nejdou. Slezinu opláchneme, osušíme a pokud je delší, rozřízneme ji na 2…
Čočková polévka je sytý pokrm, který může být skvělou přesnídávkou, nebo nahradí i lehkou večeři. Pokud vám zbylo od oběda trochu čočky uvařené na kyselo, zkuste…
Bramborové knedlíky patří mezi nejoblíbenější přílohy v české kuchyni. Skvěle doplňují omáčky, pečené maso i dušené zelí. Vyzkoušejte tyto, do kterých je navíc přidána…
Řeřichu ostříháme, v sítku opláchneme a necháme okapat.Ve větším hrnci na dvou lžících sádla osmažíme nakrájenou uzeninu, kterou poté děrovanou naběračkou vybereme na…
Do mísy s mletým masem přidáme sůl, pepř, majoránku, drcený kmín a prolisované stroužky česneku. Zalijeme smetanou, vše důkladně nejlépe rukama promícháme a necháme…
Není nad talíř horké polévky, která příjemně zasytí a zahřeje. Bezmasá varianta dršťkové polévky, kdy místo drštěk použijeme hlívou ústřičnou, vám zajisté přijde k chuti…
Do širšího, hlubšího hrnce si dáme vařit vodu na špecle. Smetanu ušleháme s vejcem, přidáme sůl a postupně mouku, promíchanou s práškem do pečiva.Vyšleháme do hladkého…
Maso si nakrájíme na kostky a dáme do misky, kde máme připravenou 1 lžíci kořenící směsi gyros a 3 lžíce oleje, promícháme s masem a necháme odležet, než si připravíme…
Vepřovou plec omyjeme, vysušíme, osolíme a posypeme Country kořením.Do PH dáme nahrubo nakrájenou cibuli, celé stroužky česneku, nahrubo nakrájené papriky a rajčata,…
Z vinné klobásy do misky vymačkáme vnitřek, přidáme vajíčko, nahrubo strouhaný sýr, pepř, popř. trochu soli, a nasekanou zelenou lahůdkovou cibulku. Přidáme na troše…
Připravíme si do misky marinádu ze smetany, sójové omáčky, solamylu, vajíčka, kečupu a prošleháme. Krůtí maso si nařežeme na menší kousky, nebo nudličky a dáme do…
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, jen opepříme a nakrájíme spolu s ostatními ingrediencemi na čtverce jako na špízy, brambory a větší žampiony na půl, malé necháme…
Nejlépe večer umícháme z uvedených surovin“masovou“směs. Vynecháme pouze lahůdkovou cibuli. Dáme přes noc v uzavřené nádobce uležet do lednice. Poté přidáme nakrájenou…
Díky tlakovému hrnci připravíme z krůtích křídel a zeleniny výborné jídlo během chvíle. Křídla opečeme, pak podusíme v tlakovém hrnci spolu s cibulí, česnekem a…
Vajíčka si uvaříme natvrdo, oloupaný chřest uvaříme ve vodě, 100 ml vývaru si necháme a s masoxem povaříme, necháme vychladnout, na brambory je nejlépe si uvařit den…
Růžičky brokolice ponoříme na 3minuty do vroucí vody. Poté je necháme ochladit v misce se studenou vodou a dáme na cedník okapat. Cibuli a bílé části lahůdkové cibule…