Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule Šalotka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Lososový burger s koriandrem

Lososový burger s koriandrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ořez z lososa nasekáme nožem najemno, pokud koupíte tzv. „kostry z filetů“, můžete maso velmi pohodlně seškrábat čajovou lžičkou z kostry. Maso dáme do misky, zakápneme…

Colombo65

15 min

Kuřecí závitky se směsí

Kuřecí závitky se směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso omyjeme,posypeme trochou adžiky,poklademe plátky bazalky a zavineme. Spíchneme párátkem. Na pánvi rozehřejeme olej a závitky z obou stran necháme zatáhnout. Poté je…

Tofu s batátem a cuketou

Tofu s batátem a cuketou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tofu nakrájíme na kousky, batát a cuketu okrájíme a nakrájíme na kousky. Šalotku oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky.V kastrolu rozehřejeme ghí a šalotku krátce…

Panenka se žampiony

Panenka se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Panenku očistíme a pokrájíme na asi 3 cm široké špalíčky. Ty prsty lehce poklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme trochu oleje a panenku na něm zprudka z obou…

Tataráček z čerstvého lososa

Tataráček z čerstvého lososa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lososa jemně umeleme. Dochutíme šalotkou nakrájenou co nejvíce na jemno. Přidáme posekaný kopr, sůl, pepř, citronovou šťávu a nastrouhaný sýr. Promícháme a podáváme s…

Portské šalotky

Portské šalotky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Šalotky oloupeme a pokrájíme na čtvrtinky. Na rozpuštěném másle opékáme do lehce růžova. Osolíme, opepříme a zasypeme třtinovým cukrem. Necháme lehce zkaramelizovat,…

Francouzská hovězí pečeně

Francouzská hovězí pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Předehřejte troubu na 150 ° C, horkovzdušnou na 130 ° C, plynovou na 1 - 2 stupeň a vložte do mírně nahřátého oleje ve velkém hrnci připravené a svázané hovězí maso.…

honzam

2880 min

1 18 19 20 21 22 36

Marie

Náhodný recept Zobrazit více