Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule Šalotka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Králík po bretaňsku

Králík po bretaňsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dva dny před vlastní přípravou rozkrájíme králíka na porce a prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou.Uložíme do vhodné nádoby, přidáme 5 nakrájených šalotek, mrkev…

RubyRom

160 min

Žampionový krém se šunkou a krutonky

Žampionový krém se šunkou a krutonky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Žampiony očistíme, několik jich dáme stranou a zbytek drobně pokrájíme.V hrnci rozehřejeme 50 g másla, přidáme pokrájené šalotky, žampiony a krátce restujeme. Zasypeme…

maris

40 min

Italské hříbkové rizoto

Italské hříbkové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Itálie v létě, kdo by to dokázal odmítnout? Ale nemusíte nutně jezdit k moři, s tímhle receptem si ji snadno uděláte doma. Jednoduché, ale přesto delikátní rizoto s…

Tuňák s rajčaty

Tuňák s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

I z obyčejného plechovkového tuňáka můžete vykouzlit skvělé jídlo. Tuňák s osvěžující rajčatovou směsí se perfektně hodí jako předkrm ke slavnostnějším příležitostem,…

RubyRom

35 min

Grilovaní líni

Grilovaní líni

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vychutnejte si delikátní chuť grilovaných línů. Tato ryba, známá svou jemnou a šťavnatou strukturou, je ideální pro grilování, které podtrhne její přirozenou chuť. S…

kucerova45

40 min

Ostružinová hořčice

Ostružinová hořčice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ze sladkokyselých ostružin můžeme připravit vynikající hořčičnou omáčku. Její sladce pikantní chuť se skvěle hodí jako doplněk k sýrům, využijeme ji i při grilování.…

stbily

40 min

Pštros s cuketou, žampiony a kapary

Pštros s cuketou, žampiony a kapary

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pokud jste ještě neochutnali pštrosí maso a rádi experimentujete, pak je tento recept pro vás jako stvořený. Maso ze pštrosa svojí chutí a vůní připomíná telecí maso s…

maris

55 min

Platýs se slaninou a s wasabi krémem

Platýs se slaninou a s wasabi krémem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z břišní části platýse odstraníme opatrně kůži, je hodně pevná, takže se nejí.Maso osolíme a dáme do pekáčku. Neboť k rybě zprvu nepřidáváme žádný tuk, mohla by se kůže…

Zapečený plněný lilek

Zapečený plněný lilek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zapečený plněný lilek s uzeným eidamem a křupavou slaninou je dokonalou kombinací chutí, která vás přenese do světa lahodných gurmánských zážitků. Tento recept je…

drahulin

50 min

1 20 21 22 23 24 39