Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Citron - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Povidlovo-ořechové válečky

Povidlovo-ořechové válečky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Méně známé nepečené cukroví, které je výborné a snadné a připravené během chvilky. Těsto vypracujeme z kombinace ořechů a povidel, která jde velmi dobře dohromady.…

Panova

30 min

Pečený čaj od kámošky

Pečený čaj od kámošky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pečený čaj připravovaly už naše babičky. Voňavá směs pečeného ovoce, koření a rumu zalitá horkou vodou dokáže v chladném počasí rychle zahřát a navíc si na ní pochutnáte…

lidka58

55 min

Koláčky s tvarohem a drobenkou

Koláčky s tvarohem a drobenkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výborné, kynuté koláčky plněné tvarohovou náplní, vonící lehce rumem potěší o pouťové neděli i velikonočním hodování nebo jen tak pro zlepšení nedělního odpoledne.…

RubyRom

55 min

Zeleninový salát z pekingského zelí

Zeleninový salát z pekingského zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dobře vychlazená vitamínová bomba přijde k chuti, ať je horké léto nebo za oknem sníh. Olivový olej dodá pekingskému zelí na jemnosti a citronová šťáva zase na…

RubyRom

30 min

Řecké patates Videorecept

Řecké patates

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kromě zážitků si vozíme z dovolených i recepty, které nám připomenou krásné chvíle i ochutnávání zahraničních specialit. I obyčejné brambory mohou pak být součástí…

Bibinka

55 min

Kavkazský šašlik

Kavkazský šašlik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Šašlik neboli maso na jehle je velmi oblíbená záležitost u našich východních sousedů. Grilování naloženého a ochuceného masa patří k víkendovému hodování v mnoha…

pbarva

40 min

Perníkové špičky

Perníkové špičky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nepečené perníkové špičky vytvoříte snadno ze struhaného perníku, sušeného ovoce, ořechů a povidel. Cukroví je dokonale vláčné a ovoněné rumem a citronem. Nechte špičky…

poslirecept

60 min

Segedín po Vlčicku

Segedín po Vlčicku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Uvařte si oblíbenou klasiku, zasytí vás a zahřeje v sychravých dnech. Kysané zelí je výborným zdrojem vlákniny, máte-li citlivější trávení, nezapomeňte přidat trochu…

jitule

80 min

Vepřové po štýrsku

Vepřové po štýrsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vepřové po štýrsku je tradiční pokrm rakouské kuchyně, který vyniká svou jednoduchostí a bohatou chutí. Šťavnaté vepřové maso, zjemněné smetanovou omáčkou a doplněné…

Hanes

60 min

Salát z ředkviček

Salát z ředkviček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejen luštěniny, ale i mírně štiplavé ředkvičky jsou bohaté na vlákninu. Připravit z nich můžete třeba velice chutný salát s vařenými vejci a majonézovou zálivkou.…

clupmi

20 min

Sumčí hranolky s teplou zeleninou

Sumčí hranolky s teplou zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Sumčí maso obsahuje minimum kostí. Směle z něj připravíte výborné rybí hranolky, podávané na hnízdě z restované zeleniny. Doplnit je můžete opečenými bramborami, plátkem…

Colombo65

30 min

Jablečno-hruškový pečený čaj

Jablečno-hruškový pečený čaj

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Sladká jablka a hrušky zapečené s kořením vytvářejí lahodný základ pro domácí pečený čaj. Stačí zalít horkou vodou a během chvilky si vychutnáte voňavý nápoj, který…

recepty73

70 min

Domácí zázvorová limonáda s  cukrem

Domácí zázvorová limonáda s cukrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zázvor očistíme, nastrouháme a dáme vyluhovat do části vody (studené). Vymačkáme šťávu z citronů, přidáme ji k vylouhovanému zázvoru a nakonec dolijeme zbývající…

Ludmila B

10 min

Jemný losos na citronu

Jemný losos na citronu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lososa omyjeme, osušíme a dáme kůží dolů na větší kousek alobalu, horní stranu osolíme, velké kapary rozpůlíme, položíme na lososa.  Z citronu ukrojíme dva plátky a ze…

Rolky ze pstruha

Rolky ze pstruha

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pstruha nafiletujeme od hřbetu aby nám bříško ryby zůstalo a z každého pstruha uděláme jedno velké file,odtraníme pečlivě všechny kostičky, omyjeme, a naložíme do soli.…

1 23 24 25 26 27 116