Candát na másle s petrželkovo-citronovou omáčkou
Dopřejte si delikátní chuť candáta, dokonale připraveného na másle a doplněného jemnou petrželkovo-citronovou omáčkou. Tento elegantní pokrm zaručeně potěší vaše chuťové buňky svou lehkostí a harmonickým spojením svěžích ingrediencí.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na másle s petrželkovo-citronovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWA5Z
Moje poznámka
Candát na másle s petrželkovo-citronovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWA5Z
Nejnovější recepty
Boloňské ragú s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Dietní lečo s míchaným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Plněný sýrový karbanátek
Přidáno před 16 hodinami
Vaječná omeleta s mrkví a hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Salámové mističky
Přidáno před 16 hodinami
Květákové koule s vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát ze syrové červené řepy s balkánem a ořechy
rezac před 4 minutami
Míša řezy
Neregistrovaný před 7 minutami
Mini krtkovy dortíky
Neregistrovaný před 11 minutami
Kachna bez práce
Neregistrovaný před 12 minutami
Uzená polévka s kroupami
Neregistrovaný před 14 minutami
Dušená mrkev
Neregistrovaný před 14 minutami
Francouzské brambory
Shnekg před 17 minutami
Mrkvová bábovka
Neregistrovaný před 18 minutami
Pikantní marinovaný bůček
Neregistrovaný před 26 minutami
Pikantní krůtí nudličky
Zouihonza před 28 minutami
Suroviny:
candát,
máslo,
petrželka hladkolistá,
citron,
sůl
Komentáře (2)