Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Recept ještě nebyl hodnocenSrnčí maso je velice jemné, s nízkým obsahem tuku. Srna je jedno z nejmenších druhů zvěřiny s průměrnou váhou 12-15kg. Dopřejte masu na červeném víně čas, který…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Srnčí maso je velice jemné, s nízkým obsahem tuku. Srna je jedno z nejmenších druhů zvěřiny s průměrnou váhou 12-15kg. Dopřejte masu na červeném víně čas, který…
Nadýchaná piškotová roláda krásně voní perníkovým kořením. V kombinaci s jemným karamelovým krémem chutná neodolatelně. Povrch rolády navíc ozdobíme nadrcenými…
Dokonalé vanilkové košíčky z jemného piškotového těsta naplníme po upečení oblíbenou marmeládou. Honosný vzhled jim navíc dodá máslovo-pudinkový krém. Dozdobit je pak…
Dokonalé vanilkové košíčky z jemného piškotového těsta naplníme po upečení oblíbenou marmeládou. Honosný vzhled jim navíc dodá máslovo-pudinkový krém. Dozdobit je pak…
Mandlové laskonky jsou lehká, nadýchaná klasika, která na vánočním stole nikdy nezklame. Křehké mandlové laskonky spojené jemným krémem s bílou čokoládou a kávou tvoří…
Mandlové laskonky jsou lehká, nadýchaná klasika, která na vánočním stole nikdy nezklame. Křehké mandlové laskonky spojené jemným krémem s bílou čokoládou a kávou tvoří…
Výborný pomerančový likér se skvěle hodí do chladných dnů. Skořice spolu s bílým rumem vás pěkně zahřeje. Likér je vhodný i jako dárek. Stačí jej rozlít do…
Pokud máte rádi ořechy, ochutnejte tuto výbornou roládu. Piškotové těsto ochucené mletými ořechy s krémovou náplní ze Salka a másla je výborným svátečním moučníkem.…
Z cukru uděláme karamel.Přidáme Heru, Salko a vše povaříme. Pak vmícháme mleté ořechy. Velmi rychle rozetřeme karamelovou hmotu mezi oplatky a zařízneme okraje (nejlépe…
Chcete si připravit velmi jednoduché a chutné sušenky? Zkuste tyto naše kakaové. Jsou typu "crinkles", u kterých popraskaný vzhled cukrové krustičky kryje lahodný kousek…
Indické placky naan jsou výbornou přílohou k indickým výrazným jídlům a omáčkám. Snadné kynuté těsto stačí vyválet do tenka a krátce upéct při vyšší teplotě. Recept je…
Koláč z lehounkého třeného těsta posypaný sezónním ovocem, v našem případě borůvkami, udělá radost i ne zcela tradiční drobenkou na ovoci. Sladká tečka po nedělním obědě…
Koláč z lehounkého třeného těsta posypaný sezónním ovocem, v našem případě borůvkami, udělá radost i ne zcela tradiční drobenkou na ovoci. Sladká tečka po nedělním obědě…
Zajímavé cukroví z těsta, ve kterém jsou namleté rozinky, osloví nejednoho mlsouna. Sladká chuť rozinek je proložena kousky mandlového těsta, a to celé v podobě křehkého…
Vlašské ořechy v karamelu jsou jednoduchá, ale neodolatelně dobrá sladkost. Spojení voňavého karamelu a výrazné chuti ořechů vytváří křehkou delikatesu, která potěší jen…
Muffiny s vůní perníku a schovaným sladkým jádrem z chutného džemu. Pokušení pro děti i dospělé. A přitom je tak jednoduché ho připravit. Neváhejte - za 30 minut už…
Dortíky s krémem z Pikaa budou ozdobou každé oslavy. Velikostně jsou tak akorát do ruky a jejich chuť je opravdu famózní. Dozdobit je můžeme mandlovými lupínky nebo…
Zpracujeme těsto a naplníme jím formičky na ořechy, které nevymazaváme. Těsta dáváme jen málo, neboť ořechy při pečení nabudou. Pečení obezřetně hlídáme, ořechy se…
Drobné křehké pečivo plněné nadýchanou cukrovou pěnou. To jsou kremrole. Tukové těsto se šlehačkou jednoduše vypracujeme, necháme uležet a poté jej motáme na trubičky.…
Bílkové cukroví je křehké, nadýchané a jemné. Sníh vyšlehaný s cukrem doplníme mletými oříšky, který mu dodají chuť a také zajímavou vzhledovou strukturu. Nahoru každé…
Taky si vzpomínáte na chuť rýžového nákypu s ovocem, který vám maminka vždy s láskou připravovala? Zažijte trochu nostalgie a připravte si tento lahodný dezert či sladký…
Rychlé farmářské špecle jsou skvělou volbou pro všechny, kdo milují poctivou domácí kuchyni. Kombinace jemných vaječných špeclí a voňavé slaniny vytváří dokonalou…
Do mírně teplého mléka nasypeme cukr, rozdrobíme kvasnice a necháme vzejít. Do mísy zatím dáme mouku, osolíme, přidáme vejce, olej a nakonec vzejitý kvásek. Vařečkou…
Jablka, která sklidíme na sklonku léta zpracujeme nejen na zimu, ale také z nich zrovna připravíme skvělý moučník. Jedním takovým může být tento drobenkový s vrstvou…