Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynutý hruškový koláč

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 155 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 35 min

155 min (120 min příprava + 35 min tepelná úprava)

28. 9. 2022 08:19

Suroviny pro 2 kusy

2 kusy

Nutriční hodnoty

Energie18 156 kJ / 4 339 kcal
Bílkoviny84,52 g
Tuky142,20 g
Vláknina62,10 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 326 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy649,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

PaCaOl PaCaOl

17. 10. 2022 14:46

Dobrý nápad, s tím pudinkem, dík za tip :o)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, sůl, droždí čerstvé, mléko, vejce, žloutek, máslo, cukr, kůra citronová, hruška, cukr vanilkový, cukr krupice, skořice mletá, pudink vanilkový, mouka hrubá, cukr moučkový, máslo, vejce, máslo, rum

TopRecepty.cz

Kynutý hruškový koláč

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp9wg