Luxusní čokoládové trojhránky
Recept ještě nebyl hodnocenNa první pohled mohou tyto čokoládové trojhránky vypadat jako tradiční Míša řez, ale není tomu tak. Luxusní moučník má tvarohový krém doplněný pudinkem a místo křupavé…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na první pohled mohou tyto čokoládové trojhránky vypadat jako tradiční Míša řez, ale není tomu tak. Luxusní moučník má tvarohový krém doplněný pudinkem a místo křupavé…
Koláčky z listového těsta jsou nadýchané a křehké. Tyto jsou navíc plněné lehoučkým krémem z tvarohu a smetany. Dozdobit je lze malinami nebo jakýmkoli čerstvým ovocem.…
Do menší části z už odměřeného vlažného mléka přidáme lžičku cukru, rozdrobíme droždí, posypeme troškou hladké mouky a necháme vzejít kvásek.V míse smícháme mouku se…
Tyto řezy vás zlákají k ochutnání hned, jak je uvidíte. Základem je nadýchané vanilkové a čokoládové těsto. Pudinkový krém s malinovou příchutí a čerstvé maliny zajistí,…
Tyto řezy vás zlákají k ochutnání hned, jak je uvidíte. Základem je nadýchané vanilkové a čokoládové těsto. Pudinkový krém s malinovou příchutí a čerstvé maliny zajistí,…
Žabí huby pamatují určitě naše babičky i maminky, které toto cukroví připravovaly pravidelně na Vánoce. Dnes jsou spíše v pozadí, často opomíjené a to je veliká škoda.…
Tyto sladké malé kornoutky jsou vlastně zimní náhradou letních zmrzlin. Jejich příprava je sice pracnější, ale výsledné spojení chutí nám to hezky oplatí. Oříškové…
Tyto sladké malé kornoutky jsou vlastně zimní náhradou letních zmrzlin. Jejich příprava je sice pracnější, ale výsledné spojení chutí nám to hezky oplatí. Oříškové…
Tyto sladké malé kornoutky jsou vlastně zimní náhradou letních zmrzlin. Jejich příprava je sice pracnější, ale výsledné spojení chutí nám to hezky oplatí. Oříškové…
Plněné kokosky patří mezi oblíbené vánoční cukroví. Naučte se tuto dobrotu připravit doma dle našeho osvědčeného receptu. Křehká linecká kolečka můžete s voňavými…
Plněné kokosky patří mezi oblíbené vánoční cukroví. Naučte se tuto dobrotu připravit doma dle našeho osvědčeného receptu. Křehká linecká kolečka můžete s voňavými…
Sušené ořechové kornoutky, plněné čokoládových krémem, se tradičně připravují na Vánoce, ale jsou tak lahodné, že si je rádi připravíte i na nějakou rodinnou oslavu či…
Báječný a moc dobrý moučník s pudinkem a ovocem, který budou milovat nejen děti. Příprava je nenáročná a celkem rychlá. Moučník bude chutnat dobře vychlazený a ztuhlý,…
Hrnkové moučníky jsou skvělé, připravíme je snadno a bez zdlouhavého vážení. Tento zaujme kromě jednoduché přípravy i skvělou chutí. Řezy naplníme dobrou tvarohovou…
Hrnkové moučníky jsou skvělé, připravíme je snadno a bez zdlouhavého vážení. Tento zaujme kromě jednoduché přípravy i skvělou chutí. Řezy naplníme dobrou tvarohovou…
Nadýchané jablečné vdolky jsou dokonalým spojením jemného kynutého těsta a šťavnatých kořeněných kousků jablek. Sladká pochoutka, nenáročná na přípravu, která nikdy…
Jíme i očima, a u tohoto dortu to platí dvojnásob. Neobvyklá kombinace barev upoutá na první pohled. Dobře vychlazený dort nejen skvěle osvěží, ale po rozkrojení…
Jíme i očima, a u tohoto dortu to platí dvojnásob. Neobvyklá kombinace barev upoutá na první pohled. Dobře vychlazený dort nejen skvěle osvěží, ale po rozkrojení…
Šarišské kapustníky patří mezi typické slovenské pochoutky, často podávané o svátcích. Placky z kynutého těsta jsou plněné zelnou náplní a nasucho opečené na plotýnkách.…
Klasika která nikdy nezklame. Sladká vůně pečených jablek vykouzlí útulnou atmosféru domova. Jablečný koláč je ideální na rodinné odpoledne nebo šálku čaje. Rychlý koláč…
1. Vyšlehat pevný sníh. 2. Vyšlehat smetanu s vanilkovým cukrem. 3. Vyšlehat žloutky s moučkovým cukrem do pěny, k tomu ručně (už ne šlehačem) vmíchat nejprve…
Utřeme máslo s cukrem, tvarohem a ochutíme rumem, Na alobal naskládáme jako šachovnici Be-be sušenky - 3 řady po 7 kusech (střídáme světlou a tmavou barvu). Potřeme…
Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny. Přidáme vanilkový cukr, žlotky, rum a promícháme. Poté postupně přidáváme tvaroh a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec…
Mak prelejeme vriacou vodou, scedíme (cez gázu) a necháme oschnúť. Potom ho zomelieme.Maslo vyšľaháme s cukrom, pridáme mak, rum, mleté orechy a kôru.Do okrúhlej formy…