Smažený pangasius
Recept ještě nebyl hodnocenFilety omyjeme, osušíme, osolíme a naložíme tak na 20-30 minut do rybí omáčky s mlékem. Strouhanku smícháme s kořením na ryby (více či méně dle vlastní chuti).Maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			
	
Filety omyjeme, osušíme, osolíme a naložíme tak na 20-30 minut do rybí omáčky s mlékem. Strouhanku smícháme s kořením na ryby (více či méně dle vlastní chuti).Maso…
	
			
	
Rybí filety omyjeme, osušíme, osolíme a okořeníme rybím kořením, potřeme olejem a na rozpálené pánvi zprudka krátce opečeme, cca 2min. z každé strny. Maso odložíme…
	
			
	
Filety se sýrem rozmačkáme, přidáme nakrájenou cibulku i s natí, vejce a okurku nakrájené na kostičky (1 vejce si necháme na obložení chleba) a několik listů salátu…
	
			
	
Smetanové zelí: Na másle zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme lisovaný česnek a zaprášíme moukou. Ze zelí důkladně! vymačkáme vodu, nakrájíme najemno a…
	
			
	
Na náplň zomelieme 2 rybacie filety spolu s cibuľou na mäsovom mlynčeku. Pridáme vopred namočený a dobre vyžmýkaná suchár, vajíčko, narezanú vňať, osolíme, okoreníme a…
	
			
	
Brokolicu rozoberieme na ružičky a vo vode povaríme 3 minúty. Scedíme a trocha vývaru odložíme.Na oleji orestujeme na kolieska nakrájanú cibuľu.Pridáme na tenšie…
	
			
	
Rybí filety si prořízneme na větší plátky. V misce si smícháme najemno nastrouhanou kůru z půlky citronu (omytého), najemno nasekanou petrželku, olivový olej, sůl a…
	
			
	
Na sádle orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme rajský protlak, nadrobno nasekaný česnek, sladkou papriku, můžeme přidat podle chuti i pálivou papriku, promícháme…
	
			
	
Na masle orestujeme bielu časť póru nakrájanú nadrobno.Pridáme mascarpone, jogurt, mlieko, osolíme, okoreníme a za stáleho miešania necháme mascarpone rozpustiť. Potom…
	
			
	
Rukolu, hrášok, na rezance nakrájanú papriku a cibuľku na kolieska v miske premiešame.Jogurt premiešame s vínnym octom, olejom, kari, mletou paprikou, vňaťou,…
	
			
	
Očistené zemiaky nastrúhame na plátky na strúhadle na uhorky.Na panvivici rozohrejeme olej a vsypeme plátky zemiakov spolu s na kolieska nakrájanou cibuľou. Restujeme,…
	
			
	
Rybacie filety osolíme, okoreníme a na každý uložíme silnejší plátok slaniny. Prehneme a zopneme ihlou.Na panvici na oleji orestujeme rýchlo filety z oboch strán.Potom…
	
			
	
Cuketu, batáty, kurkumu a zemiaky nakrájame na malé kocôčky.Premiešame s nasekanou vňaťou, olejom a soľou. Zmes vysypeme do pekáča.Filety osolíme a okoreníme. …
	
			
	
Všetky suroviny na marinádu dobre premiešame, filety v nej obalíme a necháme v chladničke odležať aspoň 2 hodiny.Potom filety na panvici na oleji z oboch strán opečieme…
	
			
	
Slabou půlhodinu bude trvat příprava jídla, po kterém vám nebude těžko a dodá vám energii. Cuketa je lahodná a stojí zato její poslední podzimní plody zužitkovat. Ryba…
	
			
	
Ryba po milánsku je jednoduchý a chutný pokrm inspirovaný středomořskou kuchyní, který spojuje kousky ryby s rajčaty a vínem. Pokud hledáte rychlý oběd na letní den, je…
	
			
	
Jemnému rybímu masu sluší jednoduchá úprava, která nepřebije jeho chuť. Stačí ho zapéct s vínem a čerstvými bylinkami, které pokrm pěkně provoní. Během chvilky je…
	
			
	
K vyváženému jídelníčku patří také pravidelné zařazování ryb. Nemusí se jednat o speciality, můžete vyzkoušet třeba rybu s omáčkou, podle tohoto receptu. Orestované…
	
			
	
Pokud chcete vyzkoušet jinou úpravu vaší oblíbené ryby, připravte ji s ořechovou krustou a bramborovo-mrkvovým pyré. Pokrm okamžitě získá slavnostní vzhled a netradiční…