Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě

danielle72 Kuchařka: danielle72

4 porce Ryby 10 názorů

Suroviny

4 porce rybích filetů (já měla) pstruha s červeným masem
2 lžičky nastrouhané citronové kůry
2 lžičky čerstvého kopru
2 stroužky česneku
1 lžička čerstvého nasekaného rozmarýnu
bílý pepř
sůl
olivový olej
kousek másla
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rybí maso marinujeme dvě hodiny v citronovo-bylinkovo-česnekové směsi.

  2. Před grilováním lehce setřeme česnek a bylinky, aby se maso nepřipalovalo, a grilujeme z obou stran mírně dočervena. V případě potřeby použijeme na grilování zbylý olej z marinády.

  3. Na závěr na hotové porce položíme kousek studenéno másla a ozdobíme plátky citronu a bylinkami.

Poznámka

Pstruha můžete nahradit i jiným rybím masem.Třeba tilápií, candátem, lososem atd.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě

Tématické fráze: pstruh na citrónovo-česnekovém másle bylinkove marinady na ryby marináda na grilování pstruha pstruh s červeným masem narináda na psruhy grilování pstruha marynada na pstruhy jak se dela marinada na pstruhy marináda na grilované pstruhy pstruh na másle a bylinkách marináda na pstrunha marináda na mstruha grilovaný pstruh recept marináda peceny patruh marinada pstruh lososovitý marinada marinada na pszruha marináda na pstruha na grilování recept na přípravu pstruha česneková marináda na pstruhy marinády na grilované pstruhy

Zapomněl/a jsem heslo