Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě

Suroviny 4 porce

4 porce rybích filetů (já měla) pstruha s červeným masem
2 lžičky nastrouhané citronové kůry
2 lžičky čerstvého kopru
2 stroužky česneku
1 lžička čerstvého nasekaného rozmarýnu
bílý pepř
sůl
olivový olej
kousek másla

Postup přípravy receptu

  1. Rybí maso marinujeme dvě hodiny v citronovo-bylinkovo-česnekové směsi.

  2. Před grilováním lehce setřeme česnek a bylinky, aby se maso nepřipalovalo, a grilujeme z obou stran mírně dočervena. V případě potřeby použijeme na grilování zbylý olej z marinády.

  3. Na závěr na hotové porce položíme kousek studenéno másla a ozdobíme plátky citronu a bylinkami.

Poznámka od kuchařky

Pstruha můžete nahradit i jiným rybím masem.Třeba tilápií, candátem, lososem atd.

Komentáře k receptu Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě

Tématické fráze: pstruh na citrónovo-česnekovém másle marianování pstruha bylinkove marinady na ryby marináda na grilování pstruha pstruh s červeným masem narináda na psruhy grilování pstruha marynada na pstruhy jak se dela marinada na pstruhy marináda na grilované pstruhy pstruh na másle a bylinkách peceny pszruh marináda na grilování na pstruha marinování pstruha marináda na pstrunha marináda na mstruha grilovaný pstruh recept marináda peceny patruh marinada pstruh lososovitý marinada marinada na pszruha