Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 225 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,54 g |
Tuky | 0,58 g |
Vláknina | 3,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pstruha můžete nahradit i jiným rybím masem.Třeba tilápií, candátem, lososem atd.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2014 11:39
15. 8. 2014 09:15
13. 8. 2014 15:21
13. 8. 2014 12:26
13. 8. 2014 08:56
13. 8. 2014 08:06
13. 8. 2014 08:01
13. 8. 2014 07:30
"AQUA PROFI PIGMENT a AGUA PREMIUM PIGMENT se používá pro produkci pstruha s červeným masem a pro generační ryby. Použitá vysoce efektivní barviva Astaxanthin a Canthaxanthin vykazují mimo svého primárního efektu zbarvení masa také pozitivní efekt (srovnatelný s účinkem některých vitamínů) na plodnost a imunitu."
13. 8. 2014 06:47
12. 8. 2014 20:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 36 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 51 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 52 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Citronovou kůru snadno nastrouháme a uchováme do zásoby. Názorné video poradí, jak na to
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Ptačí mléko: Oblíbený retro dezert je levný a rychlý. Zvládnou ho i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na citrónovo-česnekovém másle marianování pstruha bylinkove marinady na ryby marináda na grilování pstruha pstruh s červeným masem narináda na psruhy grilování pstruha marynada na pstruhy jak se dela marinada na pstruhy marináda na grilované pstruhy pstruh na másle a bylinkách peceny pszruh marináda na grilování na pstruha marinování pstruha marináda na pstrunha marináda na mstruha grilovaný pstruh recept marináda peceny patruh marinada pstruh lososovitý marinada marinada na pszruha
Suroviny: filet z ryb, kůra citronová, kopr čerstvý, česnek, rozmarýn, pepř bílý, sůl, olej olivový, máslo
Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVjE
10 názorů