Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kanadská stehýnka

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

HankaPu HankaPu

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 839 kJ /
678 kcal
Bílkoviny3,63 g
Tuky50,36 g
Vláknina5,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 733 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy19,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme najemno a spolu s hořčicí a provensálským kořením promícháme. Krok 2: Touto směsí silně potřeme stehýnka, vložíme do pekáčku (zapékací mísy), přidáme olej, trochu podlijeme vínem a dáme péct do předehřáté trouby asi na 30 minut. Krok 3: Potom stehna vyndáme, výpek zahustíme smetanou, stehna opepříme a zpět vložíme do pekáčku a dopečeme. Krok 4: Během pečení přeléváme výpekem. Podáváme s bramborami.

Zveřejněno 26. 7. 2009

Poznámka autorky HankaPu

Zdroj: CD - recepty doma - Zdeněk Burda - mírně upraveno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kanadská stehýnka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mQQE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kanadská stehýnka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mQQE

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kanadské kuřecí stehno, kanadska kureci stehna, kureci stehna po kanadsku, kanadské stehno, kanadské kuřecí stehýnko, kanadské kuře recept, kanadske file, kuřecí stehno kanada, kuřecí stehno po kanadsku, kureci stehna na prirodno, kanadska kureci prsa, kanadská krkovice, kuřecí stehna s nivovou omáčkou, kuřecí stehna s vajíčkem, kanadská kuřecí stehna recept, kuřecí stehna na dijonske hořčici, kanadské stehna kuřecí, kuřecí kanadská stehna, kuřecí po kanadskou, kureci spaliky v kanadske omacce

Suroviny:
stehno kuřecí, cibule, hořčice dijonská, olej, smetana, víno bílé, koření provensálské, pepř bílý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu