Vepřenky s cibulí
Recept ještě nebyl hodnocenVynikající šťavnaté plátky z mletého vepřového masa rychle osmažené na sádle vás potěší skvělou chutí i vůní. Podávají se s hořčicí a nadrobno krájenou cibulí, které je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vynikající šťavnaté plátky z mletého vepřového masa rychle osmažené na sádle vás potěší skvělou chutí i vůní. Podávají se s hořčicí a nadrobno krájenou cibulí, které je…
Z kuřecích prsou nakrájíme malé řízečky. Řízečky namočíme do marinády a necháme nejméně 2 hodiny odpočívat. Před smažením je vytáhneme a pořádně obalíme ve strouhance.…
Nejdříve uděláme marinádu. Olej, sójovou omáčku, hořčici, kečup a sušený česnek dobře prošleháme.Maso nakrájíme na kousky 4x4 cm. Brambory i se slupkou uvaříme do…
Kuřecí stehenní řízky (pokud možno i s kůží), očistíme a nakrájíme na velikost soust. Maso osolíme, poprášíme paprikou a nakonec škrobem nebo hladkou moukou. V hluboké…
Spousta lidí se konzumaci jater vyhýbá. Pokud jsou však dobře připravená, potěší vás svojí jemnou chutí. Navíc jsou bohatá na různé minerály a vitamíny. S receptem na…
Do mísy přes kolečko protlačíme brambory, vejce, přidáme, prolisovaný česnek, nadrobno nakrájenou cibulku, koření, hořčici, majolku a promixujeme.
Hlívu, cibulku, česnek a sýr nakrájíme na malé kousky. Zbytek surovin v misce prošleháme a dochutíme. Přidáme nakrájené suroviny, promícháme a necháme asi půl hodinky…
Topinkových pomazánek existuje celá řada, liší se od sebe natolik, že ani základ nemusí být stejný. Základem tohoto receptu je sýr a výrazné chutě dochucovadel. Jen si…
Pomazánka ze zbytků masa, pro které byste neměli jiné využití. Pomazánkou pohostíte rodinnou sešlost, zpestříte večírek s přáteli, nebo si jí dáte jen tak s kyselou…
Karbanátky se dají připravit na mnoho způsobů. Smetanové karbanátky, pečené v troubě, z kuřecího masa, okořeněné hořčicí a paprikou, jsou jako dělané k nedělnímu obědu.…
Krůtímu masu dodá přidaná zelenina a houby na šťavnatosti a navíc ho ochutí. Navíc krůtí maso patří mezi nejoblíbenější druh drůbežího masa. Je dietní, snadno…
Plátky jemného a křehkého hovězího masa potřeného hořčicí podusíme a podáváme s omáčkou ochucenou nakládanými okurkami. Toto klasické jídlo české kuchyně bude mít u…
Pohanka je nejen prospěšná našemu zdraví, ale také výborně chutná. Podle tohoto receptu umixujeme pikantní pomazánku, která voní smaženou cibulkou a česnekem. Podáváme…
Maso smícháme s kořením, smetanou a cibulí a vytvoříme šišky zhruba 10 cm dlouhé.Koš fritéty malinko vystříkáme olejem.Brambory omyjeme a nakrájíme na kolečka zhruba 4…
Jemný řízek z mletého kuřecího masa vás dostane svou šťavnatostí. Uvnitř mile překvapí šunka a roztavený sýr. V kombinaci s bramborem či bramborovou kaší a vhodným…
Do pánve dáme rozpálit trochu oleje. Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Pak maso vložíme do rozpáleného oleje a opékáme z obou stran.Mezitím nakrájíme…
Svěží salát z několika druhů zeleniny a strouhaného sýra je spojen dochucenou tatarskou omáčkou. Dobře vychlazený salát podáváme jako lehkou večeři nebo přílohu k masu,…
Maso nakrájet na plátky, naklepat, osolit, opepřit a v tlakovém hrnci opéct na oleji (Omega) a vyndat.Do výpeku dát zeleninu včetně cibule nakrájené na kostičky a smažit…
S kuřecími prsy máte hned několik možností - od klasického řízku až po plněné kapsy. Pokud ale hledáte nějakou obměnu, zkuste rarášky. Kuřecí maso je nakrájené na drobné…
Bramboráky jsou ukázkové jídlo našich babiček, jak z mála vykouzlit velikou dobrotu. Utlouct se po nich můžeme, hlavně když jsou čerstvě vyndané z pánve, horké a křupavé…
Jednoduchý, plný chuti a vitamínů. Přesně takový je tento barevný salát z pekingského zelí. Křupavou zeleninu příjemně doplní pikantní sladkokyselý nálev a hotový salát…
Panko strouhanka se dá poměrně jednoduše vyrobit doma. Není na ní nic složitého a ještě ušetříte. Kuřecí řízek v panko strouhance bude skvělý, taky cítíte tu vůni?
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Plněná pečená jablka: Nadívaná ochuceným tvarohem a polévaná omáčkou z kysané smetany chutnají skvěle
Krmila hady, teď peče bláznivé dorty. S tímhle hororovým vyhrála jihočeská cukrářka Lucie mezinárodní soutěž
Křupavé snídaňové müsli dětem dodá energii na celé dopoledne. Jak je správně připravit?