Losos se zeleninou z jednoho plechu
Recept ještě nebyl hodnocenLososa se zeleninovým salátem a bramborami připravíme jednoduše na jednom plechu. Zeleninu okořeníme výraznou severoafrickou kořenicí směsí, která pečené zelenině dodá…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lososa se zeleninovým salátem a bramborami připravíme jednoduše na jednom plechu. Zeleninu okořeníme výraznou severoafrickou kořenicí směsí, která pečené zelenině dodá…
Pokud vám zbylo grilované maso a nevíte co s ním, použijte ho do jemně nasládlé dýňové omáčky, která se tak stane skvělým snadným obědem či večeří. Vašim strávníkům se…
Šťavnatý závitek z vepřového masa, plněný šunkou, sýrem a vejcem si vychutnáme s lahodnou omáčkou, která má díky lesním houbám výraznou chuť. Jako příloha poslouží…
Pokud vám štěstí přálo a z lesa jste si přinesli plné košíky hub, může se vám hodit tento recept na skvělou houbovou paštiku. Při přípravě využijete i přebytky paprik.…
Jemný a delikátní pstruh nepotřebuje výrazné koření a připravíme ho během chvilky na pánvi. Podáváme ho s kouskem pečiva a dobrým salátem z celeru a mrkve, ochuceného…
Vlažný bramborový salát je skvělá záležitost. Navíc ho můžete oživit ne úplně běžnými přísadami, jakými jsou třeba sterilované fazole. Chuť dodáte vyškvařenou slaninou.…
Studený sýrový předkrm s rybou je delikátní kombinací jemného sýra a šťavnaté ryby, která potěší milovníky neobvyklých chutí. Tato svěží varianta předkrmu je ideální…
Vynikající variace na bramborový salát má díky bulguru zajímavou strukturu a výraznější chuť. Můžete jej podávat jako samostatný pokrm nebo jako přílohu nejlépe k rybě.…
Kuřecí křidélka jsou vděčná kuchyňská surovina. Nemusíte je ale jen prohnat grilem, nebo vývarem. I když pro vývar jsou jedinečná, tak s trochou péče navíc z nich…
Na oslavách a posezeních s přáteli by nemělo chybět dobré občerstvení. Vyzkoušejte třeba tyto jednoduché košíčky z hořčicového těsta. Náplň připravíte z krémového sýra,…
Bez tohoto tradičního pokrmu by snad ani nebyly Vánoce. Podle průzkumů jedí na Štědrý večer kapra asi dvě třetiny českých domácností. A samozřejmostí je ke kaprovi na…
Mezi tradiční česká štědrovečerní jídla rozhodně patří smažený kapr s bramborovým salátem. Dozlatova osmažený kapr je na povrchu pěkně křupavý a s trochou vychlazeného…
Kapr je u nás nejběžnější rybou a obvykle ho podáváme na Vánoce smaženého v trojobalu. Jeho jemné maso ale můžeme připravit na mnoho jiných způsobů. Skvěle chutná pečený…
Bramborový salát z pečených brambor vás překvapí svou lahodnou chutí. Brambory jsou skvěle okořeněné a díky pečení je jejcih chuť výraznější. Poměr majonézy a zakysané…
Chlebíčky bohatě obložené jsou symbolem dokonalého pohoštění. Kombinace čerstvého pečiva, rozmanitých delikates, jako jsou šunka, sýr, vejce, zelenina a další lahůdky,…
Jemně nastrouhaná vařená vejce, dochucená čerstvou cibulkou a krémovou majonézou, tvoří lahodnou kombinaci, kterou můžete mazat na pečivo, chlebíčky nebo využít jako…
Bramborová pomazánka je skvělým tipem na rychlou a chutnou pomazánku, která se hodí na chlebíčky i jako jednoduché občerstvení. Kombinace jemné bramborové konzistence a…
V tomto výborném pokrmu vynikne v hlavní roli voňavý a lahodný celer. Použijeme ho k vrstvení místo těstovin, jako náplň pak poslouží bílé klobásy. Podáváme s…
Nejen na Velikonoce se hodí mít v zásobě dobrý recept na vajíčkový salát nebo pomazánku. Chutná kombinace uvařených vajec, brambor a sterilovaných okurek a hrášku. Stačí…
Vajíčková pomazánka je oblíbená a navíc ji připravíme během chvilky jen z pár surovin. Můžeme ji podávat jako svačinu, hodí se ale také i jako rychlé pohoštění pro…