Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovec - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Marinované, pomalu pečené jehněčí

Marinované, pomalu pečené jehněčí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jehněčí maso má sice svojí specifickou vůni a chuť, ale správná a poctivá příprava vám zaručí, že si na něm opravdu pochutnáte. Maso bude po upečení krásně šťavnaté,…

aisha

315 min

Dušené hovězí na cuketách

Dušené hovězí na cuketách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Připravit hovězí maso tak, aby bylo krásně měkké, si žádá svůj čas. Pokud mu ho ale dopřejete, odmění se vám bohatou chutí. V kombinaci s cuketou, mrkví, vínem a voňavým…

Mama v kuchyni

160 min

Hovězí pupek na jalovčinkách

Hovězí pupek na jalovčinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pláty hovězího pupku precizně odblaníme. Nakrájíme na velké kostky. Do 1 dl oleje přidáme koření „Roštěnky“ a dobře promícháme. Maso osolíme a bohatě i opepříme a…

Colombo65

120 min

Rajská bleskem

Rajská bleskem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte chuť na rajskou omáčku, ale nemáte moc času, můžete vyzkoušet tuto alternativu, která je hotová za pár minut. Stačí osmažit cibuli, nechat zkaramelizovat cukr…

Chlebajez

20 min

Krkovička s houbami na divoko

Krkovička s houbami na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na oleji opečeme osolené, opepřené a směsí divočina posypané plátky krkovice (neklepat). Poté je vyndáme a osmahnem v tomtéž oleji do červena cibulku. Když je cibulka…

Pajaska

40 min

Kančí plec na majoránce

Kančí plec na majoránce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kančí plec odblaníme a svážeme do tvaru válečku, prošpikujeme klínky špeku a potřeme povrch masa v hmoždíři vytvořenou marinádou. Maso následně potřeme hořčicovou…

Colombo65

90 min

Moje kyselice s hlívou ústřičnou

Moje kyselice s hlívou ústřičnou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kyselice s hlívou ústřičnou je lahodná polévka, která zahřeje a potěší každého milovníka hub. Jemná krémová chuť, špetka kyselosti a aromatická hlíva promění jednoduchý…

Bibinka

70 min

Moje fazolová polévka

Moje fazolová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Dáme vařit vývar+fazole,koření podle chuti sůl a masox,když jsou fazole skoro uvařené přidáme na kostičky nakrájené brambory.Když jsou fazole i brambory uvařené…

suslajda

90 min

Guláš ze zajíce

Guláš ze zajíce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zaječí maso bez kosti nakrájíme na kousky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, najemno nakrájenou zeleninu, všechno koření, podlijeme 1 l vody a dusíme. V průběhu…

Divoká kachna na smetaně

Divoká kachna na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na másle dorůžova. Přidáme pár kapek octa, a zalijeme vývarem(asi půl litru). Dále přidáme několik…

Slepice z plzeňské krčmy

Slepice z plzeňské krčmy

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ze slepice můžete připravit skvělý nedělní oběd po kterém se vaši strávníci budou doslova oblizovat až za ušima. Slepici dle receptu z plzeňské krčmy připravíme s…

1974andrea

135 min

Drůbeží játra Monte Negro

Drůbeží játra Monte Negro

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Očištěná játra potřeme olejem, vložíme do pánve, přidáme nasekanou cibuli a česnek a asi 5 minut opékáme. Přidáme víno a koření, směs zakryjeme plátky slaniny a dáme asi…

1 6 7 8 9 10 19