Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovec - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bigos pana Tadeusza

Bigos pana Tadeusza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Přípravu bigosu začínám večer před dnem vaření. Začnu namočením hub do menšího množství vody. Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny.Na…

Krkovička s houbami na divoko

Krkovička s houbami na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na oleji opečeme osolené, opepřené a směsí divočina posypané plátky krkovice (neklepat). Poté je vyndáme a osmahnem v tomtéž oleji do červena cibulku. Když je cibulka…

Pajaska

40 min

Carpaccio z chobotnice

Carpaccio z chobotnice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Carpaccio z chobotnice je rafinovaná delikatesa, která zaujme nejen svou jemnou chutí, ale i atraktivním vzhledem. Tenké plátky chobotnice jsou podávány s lehkým…

marty73

70 min

Jelení kýta na víně a smetaně

Jelení kýta na víně a smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Slaninu nakrájíme na úzké proužky a kýtu hustě prošpikujeme. Rozpustíme si polovinu másla, maso ním polijeme a necháme přes noc v chladu. Druhý den kýtu zprudka opečeme…

Bažantí prsa na jalovci

Bažantí prsa na jalovci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Bažantí prsa očistíme od případných zbytků kostí a tuku. Prsa lehce potřeme olivovým olejem, osolíme a posypeme v hmoždíři rozdrceným jalovcem. Utřeme dva stroužky…

Colombo65

15 min

Guláš z hovězího srdce

Guláš z hovězího srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Dobře oprané srdce rozkrájíme na plátky.V rozehřátém oleji rozpečeme na kostičky nakrájenou slaninu, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme…

Králík po lesnicku

Králík po lesnicku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Králíka rozporcujeme a přes noc marinujeme v nálevu, který přpravíme takto: přidáme lžičku octa, bílé víno, bobkový list, jalovec, celé pepřové kuličky, jemně pokrájenou…

Fabio

120 min

Kuřecí směs se žampiony

Kuřecí směs se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kousky kuřecího masa podušené se žampiony a jemnou smetanovou omáčkou jsou ideálním tipem na rychlý oběd či večeři. Tento jednoduchý recept zvládnete během chvilky a…

Veruncicka

50 min

Kančí kýta s šípkovou omáčkou

Kančí kýta s šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

O tom, jestli se šípkovou nebo se zelím, se nemusíme hádat. Jistě vás v tomto receptu osloví křehké a jemné kančí maso v lahodné šípkové omáčce s knedlíky dle vlastní…

RubyRom

80 min

Kuře á la bažant

Kuře á la bažant

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Porce pečeného kuřete s divokým kořením jsou na přípravu velmi jednoduché a chutnají prostě božsky. Slušet jim to bude s bílým i červeným zelím a bramborovým knedlíkem.…

santa

90 min

Česnečka paní mistrové

Česnečka paní mistrové

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Dáme vařit vepřové kosti, hovězí, cibuli, 1/2 palice česneku, pepř, jalovec, nové koření, 2 lžičky soli a chilli do 1 1/2l vody. Vaříme pomalu 40 minut v papiňáku.Vývar…

Pečená bažantí stehýnka na divoko

Pečená bažantí stehýnka na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Bažantí stehýnka pečlivě odblaníme a zbavíme nežádoucích kousků popř. tuku a zbytků opeření.Omyjeme, naskládáme do mísy, osolíme, zalijeme olivovým olejem a necháme…

Roxana

60 min

1 4 5 6 7 8 19