Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovec - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Maminčina bažantí stehna

Maminčina bažantí stehna

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Když je podzim v plném proudu, přichází období pokrmů ze zvěřiny. Bažantí stehna můžete připravit nejen jako slavnostní oběd. Jemné bažantí maso upečte zabalené ve…

poslirecept

120 min

Králík po lesnicku

Králík po lesnicku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Králíka rozporcujeme a přes noc marinujeme v nálevu, který přpravíme takto: přidáme lžičku octa, bílé víno, bobkový list, jalovec, celé pepřové kuličky, jemně pokrájenou…

Fabio

120 min

Domácí kysané zelí - salátové

Domácí kysané zelí - salátové

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Sklenice kysaného zelí vám vydrží v chladu celou zimu. Kvašená zelenina podporuje trávení, zachovává cenné látky a obsahuje vitamíny. Připravte si pár sklenic podle…

Merylas

60 min

Bažant na dvou vínech

Bažant na dvou vínech

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Do pekáčku na dno položíme polovinu slaniny, nakrájené na kostičky, půlku očištěné zeleniny a cibule, vše nakrájené na kostky.Přidáme koření a sůl. Bažanta vykostíme,…

Králík na černém pivě

Králík na černém pivě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Králičí maso prošpikujeme česnekem a špekem, osolíme, okmínujeme. Jestliže nám zbyde špek, tak ho nakrájíme na kostičky a dáme s nakrájenou cibulí do pekáče. Na cibulový…

Uzená pečeně na dvě varianty

Uzená pečeně na dvě varianty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do uzené pečeně uděláme hluboké zářezy - pozor, nedokrajujeme, musí zůstat vcelku! Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na slabší plátky a naklepeme. Do každého…

Jelení kýta s portským vínem

Jelení kýta s portským vínem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud se chystáte pozvat rodinu na sváteční oběd, takhle jelení kýta je pro tuto příležitost jako stvořená. Pomalu pečené maso s omáčkou z kořenové zeleniny, divokého…

poslirecept

180 min

Podzimní jelení ragů

Podzimní jelení ragů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jelení maso nakrájíme na kousky cca 4x4 cm a vetřeme do masa marinádu. Maso následně vložíme zakryté do chladna na 24 hodin, ale lépe až na 48 hodin. V hrnci si…

Colombo65

90 min

Kuřecí stehna na divoko s rýží

Kuřecí stehna na divoko s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnatá kuřecí stehna pečená na divoko s vůní bylinek, koření a jemné zeleniny vás okouzlí svou výraznou chutí. Dokonale se doplňují s nadýchanou rýží, která nasákne…

Handour

60 min

Kuřecí na červeném víně

Kuřecí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

S kuřecího masa udělej kostky nebo širší nudličky, nalož je do směsi na marinádu, stačí tak hodinka a hoď do lednice.. Az bude maso po hodince odpočaté, tak nakrájej…

Bessone

45 min

Hovězí zadní na divoko

Hovězí zadní na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zeleninu nakrájíme na kostičky, zalijeme vínem, přidáme koření, vodu, trochu octa a povaříme. Stačí asi 10 minut.Maso prošpikujeme, osolíme, dáme do mísy a přelijeme…

RubyRom

165 min

1 5 6 7 8 9 19