Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovec - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Žebra po mysliveckou

Žebra po mysliveckou

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Žebra jsem osolil, přidal jsem nakrájený česnek, cibuli , posypal harissou, celý pepř, bobkový list, jalovec, nové koření, 0,5 litru bílého vína. Dáte do předem vyhřáté…

Drahos z kamene

180 min

Maminčina bažantí stehna

Maminčina bažantí stehna

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Když je podzim v plném proudu, přichází období pokrmů ze zvěřiny. Bažantí stehna můžete připravit nejen jako slavnostní oběd. Jemné bažantí maso upečte zabalené ve…

poslirecept

120 min

Kachna pečená na víně s jablky

Kachna pečená na víně s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Šťavnatá kachna, pečená na víně s jablky, je ideálním pokrmem pro sváteční dny nebo zvláštní příležitosti. Krásně rozpadající se maso podávané s dvěma druhy knedlíků a…

lenka-m

130 min

Myslivecká polévka

Myslivecká polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V této lahodné a syté polévce si vychutnáme výraznou zvěřinu, voňavé houby a slaninu, které doplníme chutí divokého koření. Do chladných podzimních dnů je tato polévka…

poslirecept

90 min

Bažant s rozmarýnem

Bažant s rozmarýnem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Bažanta opláchneme, spaříme vroucí vodou na povrchu i uvnitř. Necháme okapat, pak bažanta nasolíme. Dovnitř vložíme rozmarýn. Plátky slaniny položíme na prsa a…

Kachní prsa na černém pivu

Kachní prsa na černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kachní prsa ve hřbetní části kůži několikrát nařízneme (ale neprořízneme) a osolíme a opepříme. Celá prsa zprudka na malém množství oleje po všech stranách opečeme.…

evosheek

60 min

Myslivecký guláš z králíka

Myslivecký guláš z králíka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Části králíka vykostíme a nakrájíme na kostičky, osolíme a promícháme, uložíme do lednice přes noc.Zatím z kostí uvaříme vývar, do kterého přidáme sůl, cibuli, bobkový…

RubyRom

165 min

Podzimní jelení ragů

Podzimní jelení ragů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jelení maso nakrájíme na kousky cca 4x4 cm a vetřeme do masa marinádu. Maso následně vložíme zakryté do chladna na 24 hodin, ale lépe až na 48 hodin. V hrnci si…

Colombo65

90 min

Kančí plec na majoránce

Kančí plec na majoránce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kančí plec odblaníme a svážeme do tvaru válečku, prošpikujeme klínky špeku a potřeme povrch masa v hmoždíři vytvořenou marinádou. Maso následně potřeme hořčicovou…

Colombo65

90 min

Kuře na slanině s jalovcem

Kuře na slanině s jalovcem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuře můžeme upéct na mnoho způsobů. Jedním z nich jsou porce kuřete pečené na slanině spolu s jalovcem a divokým kořením. Během pečení kuře natáhne všechny chutě a vůně…

BinaSa

100 min

Pečená husokachna na divoko

Pečená husokachna na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Husokachna je kříženec mezi domácí kachnou a husou. Tento hybridní druh má vlastnosti obou, což se projevuje v jeho mase, které je chutné a má menší množství tuku než…

suslajda

230 min

Hovězí zadní na divoko

Hovězí zadní na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zeleninu nakrájíme na kostičky, zalijeme vínem, přidáme koření, vodu, trochu octa a povaříme. Stačí asi 10 minut.Maso prošpikujeme, osolíme, dáme do mísy a přelijeme…

RubyRom

165 min

1 5 6 7 8 9 19