Lehce pikantní lečo s fazolemi
Recept ještě nebyl hodnocenŽe nejde vylepšit lečo? Věřte, že lze. Přidejte méně obvyklé fazole, vejce připravte stranou. Dopřejte strávníkům pikantní ochucení dvěma druhy pepře. Výsledné jidlo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Že nejde vylepšit lečo? Věřte, že lze. Přidejte méně obvyklé fazole, vejce připravte stranou. Dopřejte strávníkům pikantní ochucení dvěma druhy pepře. Výsledné jidlo…
Toto jídlo zaujme na první pohled pěkným pestrým vzhledem a nezklame ani chutí. Kuřecí kapsy s voňavou náplní ze sýra, bazalky a rajčátek podáváme s dušenou zeleninovou…
Pokud nevíte, jak zpracovat přebytky zeleniny, vyzkoušejte tento recept na chutnou čalamádu, kterou můžete využít jako jednoduchou přílohu ke grilovaným masům, nebo jako…
Zelenina by měla být pravidelnou součástí našeho jídelníčku. Tento salát pak může skvěle posloužit jako příloha k hlavnímu jídlu, třeba k masu. Křupavé zelí, osvěžující…
Připravte si lehký pokrm, splňující požadavky bezlepkového i lowcarb stravování. Papriky zapečené se sýrem jsou lahůdka, ke které se budete rádi vracet. K tomu vše…
Toto lehké a dietní jídlo je svěží, pěkné na pohled a plné dobrých chutí. Jednoduchý salát podáváme s restovaným kuřecím masem, opečenými plátky dýně hokaido a čerstvou…
Krůtí maso je dobrou volbou, pokud dbáte na zdravou a lehčí stravu. Kousky masa orestované za vůně tymiánu doplníme čerstvou zeleninou a společně podusíme. Směs podáváme…
Pečené kuřecí stehno s jemným zeleninovým pyré je ideální volbou pro diabetiky, kteří hledají chutné a vyvážené jídlo. Tento pokrm kombinuje šťavnaté kuřecí maso a…
Studený sýrový předkrm s rybou je delikátní kombinací jemného sýra a šťavnaté ryby, která potěší milovníky neobvyklých chutí. Tato svěží varianta předkrmu je ideální…
Rychlý a jednoduchý salát z oblíbených podlouhlých červených paprik, které doplňuje salátová okurka a cibule. Stačí trocha citronové šťávy, olivový olej a lehký, svěží…
Pomalu pečená krkovice v troubě je krásně šťavnatá a měkká. Potřená pikantní hořčicí je pečena v pekáčku s anglickou slaninou, kapií a houbami. Díky podlití vývarem,…
Pokud máte rádi plísňové sýry, toto lahodné a neotřelé pohoštění vás jistě zaujme. Plísňový sýr naplníte dvěma druhy náplní. Jednu zjemníte máslem a přidáte pepř a kapii…
Rychlý a osvěžující salát z tenkých plátků napařené cukety. Cuketa v kombinaci s červenou cibulí, kápií, paprikou a čerstvou pažitkou tvoří dokonalý salát pro letní dny.…
Připravte si výživný a sytý oběd v podobě restované cukety s kuřecím masem, který můžeme podávat s čerstvou kapií a salátem. Jednoduchý oběd, který je bohatý na…
Chutné a vyvážené jídlo, které si bez výčitek mohou dopřát i diabetici, najdete v tomto receptu. K jemné kuřecí roládce s nádivkou připravíme zapečenou kedlubnu a také…
Lečo patří k tradičním pokrmům maďarské kuchyně a voní po létem uzrálé zelenině. Kombinace paprik, rajčat, cibule a uzené slaniny je jednoduchá, ale nesmírně chutná. S…
Bulgur patří mezi výživné a lehce stravitelné obiloviny. V kombinaci s kuřecím masem a zeleninou z něj připravíme zdravý a chutný pokrm. O chuť se postará také použití…
Italskou pizzu miluje snad každý. Z listového těsta můžete připravit snadný koláč podobný pizze, obložený rajčatovou omáčkou, mozzarellou, hermelínem a spoustou dalších…
Jedním z nejtypičtějších českých jídel je zcela jistě guláš. Nemusí být ale vždy z hovězího masa. Jehněčí guláš na cibulovém základu se slaninou, doplněný o kapii a pro…
Srdce vložíme do vody, přidáme sůl, bobkový list, nové koření, kuličky pepře a uvaříme do měkka.V kastrolu rozškvaříme nakrájený špek, přidáme nakrájenou cibuli a…
Cestoviny uvaríme al dente a scedíme.Na oleji orestujeme na polkolieska nakrájanú cibuľu, pridáme nadrobno nasekaný cesnak a necháme rozvoňať.Pridáme na malé kocôčky…
Ingredience na marinádu smícháme, vložíme maso a necháme v lednici nejlépe do druhého dne.Připravíme těsto na palačinky, aby nebylo husté, ale spíše tekoucí a usmažíme…
Zelí pokrájíme na slabé nudličky do mísy, mírně osolíme, dle sladkosti papriky a mrkve osladíme, přidáme tence krájený nebo strouhaný zázvor podle toho, jak chceme mít…
Maso nakrájíme na plátky a nasucho opečeme na nepřilnavé pánvi.Když maso zezlátne, přidáme nejprve cibuli nakrájenou na proužky, promícháme a chvilku společně opékáme…