Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Boubínský srnčí guláš

Boubínský srnčí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Srnčí plec nakrájíme na kostky a dáme do mísy. Malinko pokapeme olejem, přidáme rozmarýn, utřený česnek a nasekané feferony. Vše pořádně promícháme a pokud máme dost…

Treska na zelenině

Treska na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Rybí filety si opláchneme a osušíme. Pokapeme citronem a necháme chvíli odležet.Mezitím si na plátky nakrájíme rajčata a papriku. Nasekáme cibulku. Rybu osolíme,…

Strowberry

45 min

Lístkový cibulový závin

Lístkový cibulový závin

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji podusíme na kroužky nakrájenou cibuli,trošku osolíme,opepříme a necháme vychladnout.Listové těsto vyválíme na 2 pláty,poklademe cibulí,plátky sýra a stočíme…

Tmavší kmíňák (chleba)

Tmavší kmíňák (chleba)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do pečky dáme suroviny jak je psáno za sebou. Troubu nastavíme na těsto a po půl hodině vyndáme na vál, ještě propracujeme a vytvarujeme chleba jaký chceme mít (kulatý…

Polévka kudlanka ze žlutých fazolek

Polévka kudlanka ze žlutých fazolek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do osolené vody dáme vařit na kousky rozkrájené fazolové lusky (fazolky to chce každopádně žluté, ze zelených to není ono), nadrobno nakrájené oloupané brambory, přidáme…

Polévka kudlanka houbová

Polévka kudlanka houbová

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Babička byla z jižních Čech, odtud název kudlanka neboli polévka zahuštěná moukou zakudlanou do podmáslí nebo kysané smetany.Sušené houby v ruce trochu nalámeme na menší…

Gregusa

45 min

Krkonošské kyselo se sušenými houbami

Krkonošské kyselo se sušenými houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pravé krkonošské kyselo sloužilo v chudých rodinách mnohdy jako hlavní chod a vařilo se zásadně ze sušených hub. Tato verze je z aktivního chlebového kvásku a na kvalitě…

RubyRom

80 min

Kysané zelí s mrkví

Kysané zelí s mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradiční zdravou pochoutkou je kysané zelí s mrkví, které má zajímavou sladkokyselou chuť. Díky jednoduché přípravě a přirozenému procesu kvašení získá pokrm nejen…

poslirecept

45 min

Zelňačka se sušenými švestkami

Zelňačka se sušenými švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tradiční zelňačka v neobvyklé, ale dokonalé kombinaci! Kysané zelí, voňavé koření a sladké tóny sušených švestek tvoří polévku, která překvapí a zahřeje. Tento…

1974andrea

50 min

Pravá jihočeská kulajda

Pravá jihočeská kulajda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Houby nakrájíme na plátky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nadrobno nasekáme. Vše podlijeme vývarem, přidáme kmín a vaříme do měkka. Ve smetaně…

1 36 37 38 39 40 148

Naposledy jste si prohlédli