Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Květákový mozeček

Květákový mozeček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Omyté růžičky květáku uvařte na páře či ve vodě na skus, stačí přibližně 5 až 7 minut.Poté rozehřejte řepkový olej, orestujte jarní cibulku, přidejte květák a vidličkou…

Christine51

25 min

Kadlíkův zavinutec

Kadlíkův zavinutec

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Litrovou láhví vína jsem rozválel na pomoučené kuchyňské lince listové těsto, a za občasného ucucnutí obsahu z oné láhve /Rulanda šedá/ vzniklý plát těsta pokryl z jedné…

Kadlik

60 min

Vepřové na zelí a pivu

Vepřové na zelí a pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

V kastrolu nebo pekáčku vyškvaříme nakrájený kousek špeku, z bůčku odkrojíme kůži a kosti, nakrájíme na větší kostky a ty poprášíme moukou.Maso osmahneme na špeku, až se…

kaja.f

60 min

Pečené zelníky se slaninou

Pečené zelníky se slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ze zelí vymačkáme vodu (tu vypijeme) a překrájíme ho. Slaninu pokrájíme na drobné kousky. Smícháme slaninu se zelím, vejcem a všemi přísadami.Umícháme těsto malinko…

Kulajda mé maminky

Kulajda mé maminky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na tuku osmažíme cibulku, přidáme pokrájené houby a brambory, osolíme, přidáme kmín a masox, nové koření, pepř a bobkový list. Zalijeme vodou a chvilku vaříme. Hladkou…

Gulášová polévka s lesními houbami

Gulášová polévka s lesními houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V hrnci rozehřejeme trochu oleje, vložíme maso nakrájené na malé kousky a zprudka opečeme. Osolíme, přidáme jemně nakrájenou cibuli a orestujeme ji dozlatova. Přisypeme…

Šneky naslano

Šneky naslano

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vyválíme listové těsto, potřeme kečupem, poklademe šunkou nebo anglickou slaninou, poté posypeme zelím. Stočíme do rolády a nakrájíme kolečka, která potřeme vajíčkem,…

Kapustový prívarok

Kapustový prívarok

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kel ( česky kapusta ) narežeme na rezance, zalejeme vodou, osolíme, pridáme rascu, na plátky narezaný cesnak a povaríme 10 min. Potom pridáme na kocky narezané zemiaky a…

Plec ze selete pečená

Plec ze selete pečená

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso hodně opaprikujeme, okořeníme a vložíme na máslo s cibulí do roztopené trouby kůží dolů. Po 20 minutách pečení pod pokličkou maso otočíme osolíme, podlijeme a…

Uzená zeleninová polévka

Uzená zeleninová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Do vývaru dáváme nejdříve hlívu. Postupně veškerou zeleninu, osolíme, opepříme, přidáme kmín a necháme vařit. Když je zelenina…

Maďarská vepřová plec

Maďarská vepřová plec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso si nakrájíme na kostky, klobásy nakolečka a zprudka opečeme na oleji.Přidáme nakrájenou cibuli, grilovací koření, pepř, kmín, pórek nakrájený na kolečka. Podlejeme…

Pečivo z Chorvatska

Pečivo z Chorvatska

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Z droždia, cukru, trochy mlieka a múky si pripravíme kvások, ktorý pridáme do zmesy pozostávajúcej z múky, soli a oleja. Pridáme mlieko a vypracujeme hladké cesto.…

Klara

90 min

Koprová polévka s houbami a cottage

Koprová polévka s houbami a cottage

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Do studené vody vložíme všechny suroviny určené „na vývar“, přidáme všechen čerstvý kopr a polovinu hub. Přivedeme k varu a pomalu vaříme cca 30 minut. Poté vyndáme…

Zapečený pangas na petrželce

Zapečený pangas na petrželce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pangase omyjeme a osušíme, přendáme do zapékací mísy, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, kmínem a petrželkou. Na rybu dáme ještě kousek másla a dáme do pece…

mijula

30 min

Houbová gulášovka

Houbová gulášovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Houby nakrájíme na větší kousky, cibuli najemno, přidáme kmín, sůl,pepř a chvíli dusíme na tuku. Zasypeme moukou, paprikou, zasmahneme, zalijeme studeným vývarem,…

Klobásky

Klobásky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Umleté vepřové maso promíchané se solí i česnekem po 40 dkg. Přikryté navlhčenou utěrkou, která nesmí uschnout a necháme dva dny uležet.Druhý den připravíme jehněčí se…

1 35 36 37 38 39 148

Naposledy jste si prohlédli