Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Plněná mořská štika

Plněná mořská štika

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rybu očistíme, odstraníme páteř, ze všech stran osolíme, okmínujeme a posypeme koriandrem (můžeme použít pepř místo koriandru).Rajčátka rozpůlíme a cibulku očistíme a…

Houbová polévka zase trochu jinak

Houbová polévka zase trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Několik hub si odložíme stranou a zbytek nakrájíme na menší kousky. V hrnci rozpustíme máslo, vhodíme na něj cibuli a necháme ji zesklovatět. Pak přidáme nakrájené…

Sekaná s jednoduchou náplní

Sekaná s jednoduchou náplní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Eidam nastrouháme na hrubých slzičkách a v hluboké míse důkladně promícháme s mletým masem a všemi ostatními uvedenými surovinami. Masové těsto necháme alespoň hodinu…

Anna Kocikova

120 min

Kořenové bagety

Kořenové bagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do vykvašeného prefermentu přidáme zbytek surovin a dobře vymísíme řídké těsto. Hned poté ho vyškrábneme na pomoučený stůl, pomocí stěrky popřekládáme a uložíme kynout…

Shakshouka s cizrnou

Shakshouka s cizrnou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rozehřejte troubu na 180 °C.V pánvi, kterou můžete dát do trouby, osmahněte na dvou lžících olivového oleje cibuli. Až zesklovatí, přidejte koření- papriku, kmín,…

Tečkovaný kváskový chleba

Tečkovaný kváskový chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Smícháním kvásku, vody a mouky připravíme rozkvas a necháme ho cca 12-14 hodin kvasit. Záleží na teplotě okolního prostředí i síle vašeho kvásku.K hotovému rozkvasu…

Pivní krkovička s fazolkami

Pivní krkovička s fazolkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Plátky vykoštěné krkovičky naložíme den předem do pivní marinády. Důkladně promícháme v misce s víčkem.Druhý den oškrábeme brambory, nakrájíme na větší kousky a vložíme…

Marps

90 min

Karbanátky se sýrem a houbami

Karbanátky se sýrem a houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Do mísy vložíme maso, přidáme drobně pokrájené, na tuku podušené a vychladlé houby, jemně nastrouhaný sýr, vejce, utřený česnek, sůl, pepř, kmín, mléko (s mlékem a …

MamlajdaD

60 min

Žampiony na uzeném boku a cibuli

Žampiony na uzeném boku a cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Žampiony jsou nejoblíbenější pěstovanou a prodávanou houbou díky své jemné chuti. Přidávají se do omáček, krémových polévek i smažených pokrmů. Tady vám je nabízíme v…

Anna Kocikova

20 min

1 82 83 84 85 86 90

Naposledy jste si prohlédli