Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Moravský cibulář

Moravský cibulář

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Světlejší pšenično-žitný kváskový chleba je voňavý smaženou cibulí a vhodný jako příloha ke guláši nebo na jakékoliv grilování. Bude-li při grilu společnost větší,…

cathleen

80 min

Kváskové placky pana hajného

Kváskové placky pana hajného

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tyto placky možná kdysi voněly v nejedné hájence. Hub býval v lese i v hájence vždy dostatek, i kus uzeného se v komíně nebo ve spíži našel. Kváskové placky jsou snadné,…

cathleen

80 min

Polévka BORŠČ

Polévka BORŠČ

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční polévkou ruské a ukrajinské kuchyně je bezesporu boršč. Dobře okořeněná polévka z červené řepy, třemi druhy masa, plná zelí a zeleniny je opravdu hutná a oplývá…

RousOliven

110 min

Grilované žížalky

Grilované žížalky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Grilované krůtí maso je skvělou volbou pro každou příležitost, ať už se jedná o rodinný oběd nebo letní grilování s přáteli. Krůtí maso je nejen zdravé, ale také výživné…

tejaja

30 min

Houby ve vlastní šťávě

Houby ve vlastní šťávě

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Houbařská sezona se pomalu blíží a možností jak houby zpracovat je opravdu nespočet. Zavařené houby ve vlastní šťávě využijeme po zbytek roku a využijeme je ve všech…

Merylas

170 min

Vepřový plátek na zelenině

Vepřový plátek na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vepřový plátek na zelenině je chutný a vyvážený pokrm, který snadno připravíte k obědu či večeři. Šťavnaté vepřové maso je jemně opečené a podávané na lůžku z čerstvé…

Montanka

60 min

Podzimní závin

Podzimní závin

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Podzimní závin je zpravidla plný jablíček a skořice. Co však náplň pozměnit a připravit takový závin ve slané verzi? Do plátů listového těsta zabalíme kysané zelí s…

poslirecept

65 min

Gratinovaný platýs

Gratinovaný platýs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Porce ryb očistíme, osušíme papírovou utěrkou do sucha, porce osolíme, pokapeme citrónem, posypeme kořenící směsí na ryby a necháme dvě až tři hodiny odležet v chladu.Z…

1 81 82 83 84 85 87