Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Tečkovaný kváskový chleba

Tečkovaný kváskový chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Smícháním kvásku, vody a mouky připravíme rozkvas a necháme ho cca 12-14 hodin kvasit. Záleží na teplotě okolního prostředí i síle vašeho kvásku.K hotovému rozkvasu…

Žampiony na uzeném boku a cibuli

Žampiony na uzeném boku a cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Žampiony jsou nejoblíbenější pěstovanou a prodávanou houbou díky své jemné chuti. Přidávají se do omáček, krémových polévek i smažených pokrmů. Tady vám je nabízíme v…

Anna Kocikova

20 min

Houbová polévka zase trochu jinak

Houbová polévka zase trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Několik hub si odložíme stranou a zbytek nakrájíme na menší kousky. V hrnci rozpustíme máslo, vhodíme na něj cibuli a necháme ji zesklovatět. Pak přidáme nakrájené…

Kořenové bagety

Kořenové bagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do vykvašeného prefermentu přidáme zbytek surovin a dobře vymísíme řídké těsto. Hned poté ho vyškrábneme na pomoučený stůl, pomocí stěrky popřekládáme a uložíme kynout…

Šunkový perkelt

Šunkový perkelt

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jídla z jednoho pekáčku jsou prostě vděčná. A zrovna na tento masovo-šunkový perkelt můžete využít úrody rajčat a paprik z vaší zahrádky. A tak, s přílohou v podobě…

Chlebajez

190 min

Pečené krůtí stehno

Pečené krůtí stehno

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso jsem rozdělila na 6 menších kousků, dala ho do keramického hrnce, na něj jsem dala nakrájenou cibuli, zalila olejem, posypala kmínem, promíchala a přiklopila…

Trinka

90 min

Houbová česnečka

Houbová česnečka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V polévkovém hrnci na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, na ní podusíme očištěné a pokrájené houby (třeba i žampiony, hlívu apod.), kmín i pepř. Zalijeme vývarem,…

Celozrnný chleba se záparou

Celozrnný chleba se záparou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Z vykvašeného (a nakynutého) kvásku, zápary, soli, kmínu a hladké mouky vymísíme těsto, které necháme nakynout o polovinu (až 2/3). Je volnější, kyne poměrně rychle…

1 80 81 82 83 84 87

Naposledy jste si prohlédli