Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Tmavé dalamánkové bagety

Tmavé dalamánkové bagety

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Lehoučké bagetky, zadělané odvarem z melty, s přídavkem trochy strouhaných vařených brambor, které prodlouží trvanlivost pečiva. Melta zařídí střídě barevně trochu…

cathleen

235 min

Silvestrovský Hermelín

Silvestrovský Hermelín

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kořeněný hermelín pomalu osmažíme a podáváme s bramborami a celerem, které upečeme potřené česnekovým olejem a ochucené bylinkami. Tato skvělá kombinace potěší nejen o…

Jenda1

50 min

Schovaná jatýrka

Schovaná jatýrka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky.Rozložíme je na tukem vymazaný alobal, na vymazání použijeme olej nebo máslo.Osolíme je, opepříme a posypeme drceným kmínem a…

Fokuska

45 min

Bělohradské kyselo slavnostní

Bělohradské kyselo slavnostní

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V Podkrkonoší se kyselo vařilo po celý rok. Někde se brambory vařily zvlášť ve slupce, jinde se přidávala smetana, nebo houby v soli místo sušených. Základ byl vždycky…

zuzi777a

75 min

Chléb babičky Elišky

Chléb babičky Elišky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Chléb je to asi obyčejný a ničím nadprůměrně nevyniká. Ale vedle rohlíků a koláčů, které se pečou pravidelně, je to prima změna. Navíc je tento světlounký babiččin chléb…

cathleen

240 min

Houbové škvarky z ryzců

Houbové škvarky z ryzců

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ryzce naši houbaři kupodivu příliš nesbírají, přestože je to velmi zajímavá skupina hub, atraktivní i z hlediska kuchyňského využití. Tyto houby jsou oblíbené především…

Colombo65

25 min

Prsíčka s pórkem

Prsíčka s pórkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tato omáčka v sobě spojuje chuť šťavnatého kořeněného kuřecího masa s pikantním aroma čerstvého a křupavého pórku. Jako přílohu můžete zvolit různé druhy těstovin,…

Fakira

50 min

Gazdovský chléb

Gazdovský chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Kyprý a měkký gazdovský chléb vonící smaženou cibulí a slaninou můžete upéct jako klasický bochník. Nebo si trochu pohrát a dát těstu tvar velkého šneka, jako je u…

cathleen

220 min

Pstruh plněný houbami

Pstruh plněný houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například…

Bramborový bochníček

Bramborový bochníček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lákavý bochníček má kávově nahořklou tmavou kůrku, světlou střídu, žlutavou použitými bramborami. Je velice voňavý, a díky bramborům vydrží měkký i další dny, až do…

cathleen

85 min

Světlý kváskový chléb

Světlý kváskový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Domácí kváskový chléb vám již při pečení provoní celou kuchyni. Má křupavou kůrku a uvnitř je měkký a lahodný. Na přípravě není nic složitého, jen je třeba nechat…

cathleen

70 min

1 80 81 82 83 84 87

Naposledy jste si prohlédli