Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bramborák plněný zelím

Bramborák plněný zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Bramborák je oblíbená pochoutka, kterou připravovali už i naši předci. Do smažené placky z brambor, česneku a majoránky můžeme připravit také náplň. Třeba i jen dušené…

aadulka

40 min

Šunková hnízda s vejci

Šunková hnízda s vejci

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravte si k jídlu něco pěkného. Hnízda ze šunky plněná žampionovou směsí, sýrem a vejci vypadají hezky na pohled a navíc i skvěle chutnají. Podávejte je s opečeným…

poslirecept

40 min

Špenátový hummus

Špenátový hummus

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hummus je krémová pochoutka z rozmixované cizrny, která pochází z Blízkého východu. Můžeme do něj například namáčet pita chléb nebo kousky zeleniny. Když do něj přidáme…

poslirecept

20 min

Zelánky

Zelánky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zelné placky u nás mají dlouhou tradici a připravují se na různé způsoby. Tyto připravíme z kysaného zelí a ochutíme je kmínem, česnekem a majoránkou. Po usmažení pěkně…

poslirecept

20 min

Sekaná s brokolicí

Sekaná s brokolicí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnatá a dobře ochucená sekaná je dobrota, kterou dělávaly už naše babičky. Zkuste ji ještě obalit do plátků slaniny a naplnit brokolicí a uvidíte, že si na této…

poslirecept

83 min

Segedín z hlívy a zakysanky

Segedín z hlívy a zakysanky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Lahodná a zdravější varianta klasického segedínského guláše, která potěší všechny milovníky rostlinné kuchyně! Segedín z hlívy ústřičné a zakysané smetany nabízí bohatou…

Madla Novak

40 min

Flíčky se zelím a uzeným bůčkem

Flíčky se zelím a uzeným bůčkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tradiční české jídlo, které spojuje jednoduchost a chutě domácí kuchyně. Tento pokrm oblíbený zejména v zimních měsících, si získává srdce milovníků kvalitních a sytých…

cathleen

40 min

Paštika s rebarborovým rozvarem

Paštika s rebarborovým rozvarem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Spojení jemného masového základu s lehce sladkokyselým rebarborovým přelivem vytváří nevšední gurmánský zážitek, který potěší každého milovníka originálních chutí.…

Handour

75 min

Kynutý bramborák II

Kynutý bramborák II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Chutné bramboráky zná většina z nás převážně smažené na sádle. Vyzkoušejte je však připravit trochu jinak. Bramborák z kynutého těsta, pečený v troubě, příjemně voní po…

cathleen

60 min

Kuřecí maso s mandlemi

Kuřecí maso s mandlemi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V tomto jednoduchém a rychlém jídle s kuřecím masem zajímavě vyniknou křupavé pražené mandle. Díky pórku a salátu je jídlo lehké a svěží. Jako přílohu zvolíme rýži nebo…

lucieblahova

25 min

Světlý kvasový chléb

Světlý kvasový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kvasový chléb s přehnutým "listem" je netradiční svým provedením. Vyzkoušejte tentokrát upéct bochník podle tohoto receptu, potřeba je jen silný a aktivní kvásek, trocha…

cathleen

65 min

Celozrnný kvasový chléb

Celozrnný kvasový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Chléb z celozrnné mouky chutná po oříšcích a je plný vlákniny a minerálů. Použijte aktivní kvas a připravte si křupavý a nadýchaný bochník u sebe doma. Nezapomeňte…

cathleen

65 min

Zelné listové šátečky

Zelné listové šátečky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Listové těsto je skvělé na přípravu sladkých i slaných dobrot. Křehké vrstvičky těsta je ideální zkombinovat s výraznější náplní - vyzkoušejte třeba tuto šťavnatou…

poslirecept

60 min

Kachna se špenátovou nádivkou

Kachna se špenátovou nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pečená kachna nemusí být žádná věda. Pečte ji pomalu, při nižší teplotě a výsledkem vám bude šťavnaté a rozpadající se maso. Pokud máte rádi křupavou kůrčičku,…

Inna93

240 min

1 84 85 86 87

Naposledy jste si prohlédli