Knedlíky s koprem z mikrovlnné trouby
Recept ještě nebyl hodnocenPokud máte málo času a potřebujete rychlou a dobrou přílohu k omáčce, koprové knedlíky z mikrovlnné trouby jsou ideální volbou. Příprava i vaření vám zabere opravdu jen…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud máte málo času a potřebujete rychlou a dobrou přílohu k omáčce, koprové knedlíky z mikrovlnné trouby jsou ideální volbou. Příprava i vaření vám zabere opravdu jen…
Chřest má sice krátkou a intenzivní sezonu na vrcholu jara, nicméně, v dnešní době už můžeme chřest koupit celoročně. Připravit si tak můžete tuto chuťovku v podobě…
Hledáte rychlé pohoštění, které zaujme na první pohled i sousto? Tyto chuťovky s uzenou vepřovou panenkou jsou skvělou volbou – delikátní maso v kombinaci s pečivem,…
Hledáte rychlé pohoštění, které zaujme na první pohled i sousto? Tyto chuťovky s uzenou vepřovou panenkou jsou skvělou volbou – delikátní maso v kombinaci s pečivem,…
Dobrá svačinka do školy, či do práce, není nikdy k zahození. Tuňákový sendvič, zapečený na grilu, s majonézou, cibulí a koprem, je dobrou volbou. Chutné sendviče dobře…
Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Měkký tvaroh, s ředkvičkami a aromatickým koprem, je doslova nabitý bílkovinami, skvěle chutná a můžete jej zařadit i do…
K teplým letním podvečerům neodmyslitelně patří pohodové rodinné posezení u grilu, na kterém můžeme připravit spoustu různých dobrot. Vyzkoušejte jednoduchou kombinaci…
Kedlubny v křupavém trojobalu jsou skvělou alternativou k řízku – lehčí, svěží a plné chuti. V doprovodu voňavých brambor s máslem a čerstvým koprem vzniká jednoduchý,…
Vepřová panenka obalená v kopru a sezamu je skvěle dochucená a na talíři vypadá opravdu lákavě. Příprava je velmi jednoduchá a nezabere mnoho času. Můžete ji podávat s…
Rychlá a osvěžující čalamáda z cukety s vůní kopru je skvělým doplňkem ke grilovanému masu i na chleba. Lehce kyselá, křupavá a plná letní chuti, ideální na zavaření i…
Z cukety můžeme vykouzlit spoustu skvělých pokrmů. Mezi ně patří dozlatova usmažené cuketové placky, které podáváme s koprovým dipem. Placky můžeme podávat jako samotné…
Osvěžující salát z tenkých plátků cukety, doplněný voňavou, orestovanou slaninou, cibulí a sladkokyselou zálivkou. Jednoduchý a ideální jako letní příloha ke grilovaným…
Zeleninové válečky pečené v troubě jsou skvělé na horké letní dny. Chutnají skvěle teplé i po studenu a připravené jsou během chvilky. Pak už stačí jen pořádný talíř…
Tzatziki – osvěžující řecká klasika z jogurtu, okurky a česneku. Skvěle doplní grilovaná jídla, pečivo i zeleninu. Lehký dip, který chutná létem a nikdy nezklame…
Máte rádi pikantní chuťovky? Vyzkoušejte náš recept na nakládané pálivé okurky s chilli papričkami. Skvělá kombinace křupavosti, kyselosti a ostré chuti, která rozproudí…
Kvašáky, tedy okurky kvašené naslano, jsou návratem k přírodnímu konzervování a jedinečné chuti, kterou nenapodobí žádný jiný způsob úpravy. Vůně kopru, křupavost…
Okurky kvašáky bývají většinou chlapský majstrštyk. Naskládat okurky do vhodné nádoby (ať již kameninové nebo sklenice) a zalít nálevem podle vlastní chuti. Pak už stačí…
Slaný kynutý koláč s tvarohovou náplní je dochucený koprem a chutná opravdu skvěle. Pokud příliš neholdujete kopru, můžete použít i jiné oblíbené bylinky nebo přeba…
Snadná úprava zelených fazolek určitě zachutná všem, kdo mají tuto zeleninu rádi. Vychlazený salát, ochucený jako známé a oblíbené řecké tzatziky, je velmi osvěžující…
Zlatý pstruh je barevná forma pstruha duhového šlechtěná pro jeho líbivou barvu a jemné světlé maso. Grilovaný či uzený vypadá na talíři vždy skvěle. V doprovodu…
Grilovaná cuketa s krémovým dipem z balkánského sýra, kopru a bazalky je lehká, svěží a přitom plná chuti. Skvěle se hodí jako příloha ke grilovanému masu, ale obstojí i…
V jednoduchosti je krása - nejinak je tomu v receptu na pečené cuketové hranolky. Doplněné dipem z bílého jogurtu, česneku a kopru se stanou vítaným letním obědem či…
Když venku začíná být sychravo, tato polévka je přesně to, co potřebujete. Voňavé houby, jemná smetana, rozpuštěný sýr a špetka kopru, všechno dohromady tvoří…
Nenápadná kombinace, která ale mile překvapí. Kuřecí maso, zelené fazolky, žampiony a kopr – čtyři poctivé suroviny, které spolu vytvoří kvalitně vyvážené jídlo. …