Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření nové koření mleté - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 064 kJ /
493 kcal
Bílkoviny26,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,67 g
Tuky26,67 g
– nasycené13,33 g
– nenasycené13,33 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené13,33 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Moje domácí tlačenka Videorecept

Moje domácí tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rádi byste si vyrobili poctivou domácí tlačenku, ale nevíte jak na to? S naším receptem to zvládne opravdu každý. Žádná éčka ani šizené masové odřezky. Uděláme si…

wooddy

200 min

Domácí paštika (od Janičky) Videorecept

Domácí paštika (od Janičky)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Připravte si do zásoby několik skleniček domácí paštiky, kterou si vychutnáte nejen doma, ale hodí se i na chalupu či jako svačina na výlet. Když při výrobě použijete…

toprecepty

240 min

Chutney z nedozrálých rajčat

Chutney z nedozrálých rajčat

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Chutney si můžete vyrobit téměř z jakéhokoli ovoce a zeleniny. Pojďte vyzkoušet chutney z nedozrálých rajčat, jablek a cibule, dochucené zejména zázvorem a feferonkou.…

Krůtí guláš Videorecept

Krůtí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Recepty z jednoho hrnce jsou nejjednodušším způsobem, jak připravit chutný oběd nebo večeři pro celou rodinu. Vyzkoušejte výborný krůtí guláš podle našeho receptu, na…

cardanka

45 min

Pečený králík s bůčkem

Pečený králík s bůčkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jak docílit šťavnatého králičího masa? Přidáme k pečení ještě kousek dobrého bůčku, jako v našem receptu. Králičí maso bude šťavnatější a bůček dodá výbornou chuť nejen…

kucerova45

120 min

Tlačenka

Tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Domácí tlačenka nemusí být výsadou vesnických zabijaček. Suroviny se dají lehce sehnat v každém řeznictví, přidáte svoji práci a podle chuti si také výrobek dochutíte.…

rikin2

70 min

Domácí prejt

Domácí prejt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Dříve byl prejt výhradně zabíjačkovou záležitostí, dnes jsou ale všechny potřebné přísady běžně dostupné, takže si ho můžete připravit kdykoli na něj dostanete chuť.…

Vaclav Fronek

200 min

Výborná domácí šunka

Výborná domácí šunka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Doma si již můžeme připravit ledacos. Od pečiva přes kysané výrobky až po šunku. Z kostek vepřové kýty, které naložíme do směsi koření, soli a cukru vytvoříme za pomoci…

Lenunka

150 min

Rajská omáčka s karbanátkem Videorecept

Rajská omáčka s karbanátkem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Děti milují rajskou a tato láska přetrvává i do dospělosti. Ovšem ne každý má rád hovězí maso, které navíc potřebuje dostatek času k přípravě, aby bylo opravdu měkké.…

Iness

55 min

Buchta z dýně

Buchta z dýně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

K chladným a sychravým dnům patří vůně koření a šálek dobrého čaje. Koření patří také k této dýňové buchtě, která potěší snad všechny vaše smysly. Vláčný a nadýchaný…

janatka

40 min

Mleté maso ve smetanové omáčce

Mleté maso ve smetanové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mleté maso je oblíbené i díky své rychlé přípravě. Pokud ho uvaříte s touto smetanovou omáčkou z kořenové zeleniny a na talíři doplníte knedlíkem, získáte jídlo velmi…

mika59

45 min

Krémová polévka z řapíkatého celeru

Krémová polévka z řapíkatého celeru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Polévku z řapíkatého celeru připravíme snadno a rychle. Řapíkatý celer ji dodá příjemnou svěží chuť, smetana na závěr polévku zjemní a dodá ji správnou konzistenci.…

Iness

35 min

Sulc z vepřových nožiček

Sulc z vepřových nožiček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Sulc není náročný na suroviny, ani na přípravu, ale na čas, neboť rosol vznikne jedině při delším vaření. Vychlazený, ztuhlý sulc podáváme s pokrájenou cibulí, pokapaný…

Mautinka

125 min

Cuketová pomazánka na topinky Videorecept

Cuketová pomazánka na topinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

V sezoně čerstvé zeleniny je velmi výhodné její přebytky zpracovat sterilací na různé pochoutky, které využijeme v zimním období, až bude zelenina nekvalitní nebo drahá.…

janaka

40 min

Maďarské vepřové ragú

Maďarské vepřové ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pikantní vepřová směs na maďarský způsob je plná chutí. Papriková klobáska, cherry rajčata a čerstvá paprika doplňují vepřové maso ve šťávě z masového vývaru. Přidejte…

Handour

75 min

Čatní 5x

Čatní 5x

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Čatní po indicku (podle zpěvačky a herečky Ljuby Hermanové): Potřebujete zelená rajská jablíčka, která vám zbudou na zahrádce na podzim. Zkusila jsem recept z Indie -…

Tradiční paštikové koření

Tradiční paštikové koření

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dnes už není třeba si koření doma mlít (tlouct v hmoždíři), všechna se dají pohodlně koupit mletá - kromě paštik jsem si zvykla je používat i na obyčejné vaření, tím…

Chilli švestková omáčka

Chilli švestková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Sklizeň švestek je v plném proudu a pokud přemýšlíte, jak je využít a patříte mezi milovníky všeho pálivého, můžete z nich připravit chilli švestkovou omáčku. Pikantní…

senky

90 min

Jitrnice – rozpis na 10 kg

Jitrnice – rozpis na 10 kg

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

K zabíjačkovým specialitám patří bezesporu také jitrnice. Masité části s vnitřnostmi a pečivem smícháme do kašovité hmoty, dokořeníme a plníme tenké střívko. Po uvaření…

fb.lib

180 min

Rychlá králičí svíčková

Rychlá králičí svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Očištěného králíka prošpikujeme částí slaniny nakrájené na kostky slaninou a cibulí, dáme oboje i do břišní dutiny a bříško uzavřeme jehlami.(porce jen prošpikujeme)…

spagetka

20 min

Rýže kari

Rýže kari

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky. Přidáme kari koření a rýží propláchnutou v horké vodě. Ještě zprudka osmahneme. Osolíme, přidáme koření a zalijeme…

Játrová omáčka se smetanou

Játrová omáčka se smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ani ten, kdo nemá rád konzistenci vařených jater, nepohrdne dobře vychucenou omáčkou, kde nejsou na skus znát. Přidejte pořádnou porci rýže nebo domácí knedlík a uvidíte…

annveros

50 min

1 2 3 8

Naposledy jste si prohlédli