Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kůra citronová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rychlý litý jahodový koláč

Rychlý litý jahodový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Letní dny se pomalu blíží a s nimi také úroda oblíbeného ovoce - slaďoučkých červených jahůdek. Rychlý litý koláč s jahodami, hojně posypaný drobenkou, máte upečený za…

Handour

45 min

Kynutá bábovka s perníkovou náplní

Kynutá bábovka s perníkovou náplní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jako první připravíme kvásek. Do vlažného mléka přidáme trochu z už odvážené mouky, trochu cukru, rozdrobíme droždí, promícháme, přikryjeme utěrkou a necháme vzejít…

Merylas

75 min

Makovec s povidly a pomerančem

Makovec s povidly a pomerančem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Milovníky máku potěší koláč z litého těsta, plný povidel, pomerančové chuti a křupavé drobenky. Připravit jej není nijak složité, za hodinku tento koláč provoní vaši…

Handour

55 min

Buchta s jablečnou náplní z remosky

Buchta s jablečnou náplní z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Buchta s jablečnou náplní z remosky je jednoduchý dezert, který voní po skořici a domácí pohodě. Remoska jí navíc dodá krásně vláčnou strukturu a zlatavou kůrku –…

Handour

70 min

Vánočka (Mazanec)

Vánočka (Mazanec)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Toto těsto je možné použít na vánočku nebo mazanec. Již dávno se nepeče vánočka jen na Vánoce a mazanec jen na Velikonoce. Toto pečivo je tak dobré, že si jej rádi…

Dasenka

65 min

Kokosové lívanečky

Kokosové lívanečky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemné lívanečky jsou vždy skvělou volbou na snídani. Z kokosového mléka a mouky připravíme hladké těsto dochucené medem a citronovou kůrou. Z něj pak usmažíme lívanečky,…

poslirecept

30 min

Velikonoční kotleta

Velikonoční kotleta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřová kotleta je kvalitní maso, které můžeme o Velikonocích oživit přidaným vařeným vejcem. Kapsy z kotlety okořeníme a připravíme tak, aby maso nebylo vysušené. Maso,…

Colombo65

65 min

Kynuté velikonoční vejce

Kynuté velikonoční vejce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud na Velikonoce pečete kynutý mazanec, můžete letos pro změnu zkusit vytvarovat z těsta vejce. Krásně zdobené a nadýchané vejce se bude na svátečním stole hezky…

Handour

90 min

Voňavý mazanec

Voňavý mazanec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zlatavý nadýchaný mazanec se tradičně připravuje k snídani na velikonoční neděli. Jeho přípravu usnadní domácí pekárna, ve které připravíme těsto. Z něj vytvoříme dva…

cathleen

65 min

Placky z mladé cukety

Placky z mladé cukety

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cuketové placičky jsou lehké, rychlé a ideální pro využití sezónní cukety. Skvěle se hodí jako hlavní jídlo, příloha k masu i studená svačina. Jednoduchý recept, který…

poslirecept

30 min

Omeleta se švestkami

Omeleta se švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oblíbeným snídaňovým pokrmem je vaječná omeleta, kterou lze připravit na spoustu způsobů. Pokud máte po ruce čerstvé švestky, pak musíte vyzkoušet omeletu na sladko,…

poslirecept

15 min

Jidáše - sádlové

Jidáše - sádlové

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Mezi tradiční velikonoční pečivo patří jidáše, které připomínají Jidášovu zradu. Nejčastěji se pečou ve formě uzlu, který symbolizuje provaz. Sádlo dodá těstu vláčnost,…

recepty73

45 min

Koláčky s krouceným okrajem

Koláčky s krouceným okrajem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradiční koláčky s krouceným okrajem jsou nejen pastvou pro oči, ale i pro chuťové buňky. Křehké těsto, lahodná náplň a pečlivě tvarovaný okraj dělají z každého kousku…

Handour

55 min

Biskupský beránek Videorecept

Biskupský beránek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pokud váháte, zda na Velikonoce upéct beránka nebo biskupský chlebíček, máme pro vás hrníčkový recept, který kombinuje obojí. Jemné šlehačkové těsto s mandlemi a…

toprecepty.cz

70 min

Ostružinové muffinky

Ostružinové muffinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Připravte si vláčné muffinky s bílým jogurtem a ostružinami. Jejich příprava je velmi snadná a rychlá. Bez šlehání, bez kynutí. Všechny přísady se jen smíchají a nalijí…

Jeoda

40 min

1 58 59 60 61 62 104

Naposledy jste si prohlédli