Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Libeček - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřový cibulák

Vepřový cibulák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Žlutou cibuli nakrájíme na silnější měsíčky a na másle trochu zesklovatíme, přidáme na kostky pokrájené maso, okořeníme a vložíme k masu silné stonky libečku a 3…

Janin kapustový nákyp

Janin kapustový nákyp

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Syrovou kapustu nakrájíme na tenké nudličky, přidáme nadrobno nakrájené uzené. Vajíčka rozkvedláme v mléce, osolíme, opepříme, přidáme muškátový oříšek a libeček a…

Polévka z uzeného jazyka

Polévka z uzeného jazyka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Jazyk opláchneme, podle velikosti hrnce rozkrojíme a dáme do hrnce. Přidáme všechny ostatní suroviny, zalijeme vodou, aby byl jazyk ponořený a slabým varem vaříme…

Anna Kocikova

120 min

Květáková polévka s hlívou

Květáková polévka s hlívou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do vroucí osolené vody dáme vařit asi na 10 minut nakrájenou hlívu. Potom přidáme květák rozebraný na růžičky, nastrouhanou mrkev, nakrájenou cibulku s natí, libeček a…

Davídkova štika

Davídkova štika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Štiku zbavíme šupin, opláchneme a vysušíme ji papírovou utěrkou. Kůži nařízneme po délce po 1 cm a to 1 cm od vrchu až 1 cm dole na každé porci. Osolíme, okmínujeme, …

Jaromira18

30 min

Telecí vývar

Telecí vývar

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Telecí kosti se solí a mrkví uvaříme. Čím déle vaříme, tím bude vývar silnější. Vývar přecedíme, sebereme všechen tuk.Do vývaru rozmačkáme vidličkou mrkev, přidáme na…

Kadlíkova polívečka z krůtích krků

Kadlíkova polívečka z krůtích krků

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Procházejíce kolem krůtí prodejny, veden neomylným instinktem, jsem vstoupil. Můj zrak padl na krůtí krky, co kus, to přes půl kila. Doma jsem je rozpůlil, dal do hrnce,…

Kadlik

60 min

Kachní ragú s noky

Kachní ragú s noky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kachní maso očistíme, odřežeme sádlo a přebytečný tuk i s kůží. Sádlo a kůži nakrájíme na kousky a vyškvaříme z něho sádlo. Maso nakrájíme na malé tenké pásky.Očištěný…

Kacuda

60 min

1 13 14 15 16 17 50