Mandlový mazanec
Recept ještě nebyl hodnocenMandlový mazanec je lahodné pečivo, které láká svou nadýchanou a vláčnou konzistencí. Vychutnejte si ho jako svačinu s máslem nebo s oblíbeným džemem, či jako sladkou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mandlový mazanec je lahodné pečivo, které láká svou nadýchanou a vláčnou konzistencí. Vychutnejte si ho jako svačinu s máslem nebo s oblíbeným džemem, či jako sladkou…
Mandlový mazanec je lahodné pečivo, které láká svou nadýchanou a vláčnou konzistencí. Vychutnejte si ho jako svačinu s máslem nebo s oblíbeným džemem, či jako sladkou…
Mandlový mazanec je lahodné pečivo, které láká svou nadýchanou a vláčnou konzistencí. Vychutnejte si ho jako svačinu s máslem nebo s oblíbeným džemem, či jako sladkou…
Veganské recepty se těší velké oblibě, i kvůli použití prvotřídních surovin. Při konzumaci můžete sami ocenit, jak moc se kvalita surovin odráží na výsledné chuti a…
Květák je univerzální zeleninou, ze které připravíte různorodé pokrmy. Inspirujte se v tomto receptu a zapečte květák v lahodném krémovém bešamelu. Povrch posypaný…
Medové perníčky ze žitné mouky nemusíme péct jen na Vánoce. Jejich jarní verzi můžeme spolu s dětmi připravit i před Velikonocemi. Tvary vajíček, slepiček a zajíčků pak…
Sladká tečka po obědě nebo dezert k odpolední kávě v podobě galetek s ovocem přinese potěšení každému mlsnému jazýčku. Příprava je snadná a rychlá, potřebujete jen pár…
Kváskový mazanec je receptem pro všechny pekařské nadšence a milovníky kvasového pečení. Sladké těsto fermentované pšeničným kvasem můžete využít na přípravu mazance…
Sváteční pohárky jsou plné lahodného pudinku, krému z mascarpone a křupavého griliáše. Jejich příprava je snadná a vzhled a chuť mohou konkurovat i dezertům ze…
Kváskový mazanec je receptem pro všechny pekařské nadšence a milovníky kvasového pečení. Sladké těsto fermentované pšeničným kvasem můžete využít na přípravu mazance…
Vánočka patří mezi tradiční vánoční pečivo. Na Štědrý den ji rádi snídají v mnoha domácnostech. Upečte si s námi vláčnou máslovou vánočku plnou mandlí a rozinek, bohatě…
Mezi symboly Velikonoc patří tradiční mazanec, který by se dle zvyků měl péct na Bílou sobotu, aby byl hotový na nedělní snídani. Mazanec, plný rozinek, před podáváním…
Beránek, jakožto jeden z velikonočních symbolů, by přece neměl na svátečním stole chybět. Tento sněhem zdobený beránek s přídavkem celozrnné mouky je zvláčněn jogurtem a…
Pokud chcete vyzkoušet jinou úpravu vaší oblíbené ryby, připravte ji s ořechovou krustou a bramborovo-mrkvovým pyré. Pokrm okamžitě získá slavnostní vzhled a netradiční…
Díky použití kvásku získává tento velikonoční moučník zvláštní a jedinečnou chuť. Mazanec je nejen lahodnou pochoutkou k čaji či kávě, ale také symbolizuje pohodu a…
Tyto sladké pečené hvězdy si svůj název vysloužily díky použití kakaa a hořké čokolády do základu těsta, které je tak tmavě zbarveno. Krom toho jsou také plné křupavých…
Jidáše patří mezi oblíbené velikonoční pečivo z kynutého těsta. Pokud do těsta přidáte nastrouhané vařené brambory, získáté vláčné a nadýchané pečivo, které je dobré i…
Jidáše pečeme na Zelený čtvrtek před Velikonoci. Jejich tvary by měly připomínat provaz, na kterém se oběsil Jidáš. Tradičně se připravují z kynutého těsta. Těsto z…
Dobrotami napěchované mazance se mohou stát o svátcích jara vhodným dárkem pro návštěvy či vaše blízké. Opravdu výborné minimazance budou odměnou za dobře vypracované…
Tyto bochánky pocházejí z Yorkshire a byly známé už v 19. století. Připravují se z těsta ochuceného skořicí, do kterého vmícháme rozinky. Bochánky můžeme posypat…
Tradiční velikonoční mazance můžeme připravit jako malé bochánky. Poslouží pak i jako výslužka pro koledníky. Těsto ochutíme rumem, rozinkami a mandlemi. Před pečením…
Marokánky připravíme velmi snadno. Jsou plné lahodných chutí - spojují ořechy, kandované ovoce a rozinky. Tentokrát je navíc potřeme čokoládou ochucenou trochou chilli,…
Mazanec neodmyslitelně patří k Velikonocům. I když mnozí si toto pečivo tak oblíbili, že ho pečou i během roku. A není divu, těsto je krásně nadýchané plné rozinek.…
Mazanec neodmyslitelně patří k Velikonocům. I když mnozí si toto pečivo tak oblíbili, že ho pečou i během roku. A není divu, těsto je krásně nadýchané plné rozinek.…