Maso v solamylu
Recept ještě nebyl hodnocenMarinádu vytvoříme rozšleháním surovin a do ní poté naložíme naklepané maso na 1 den (hovězí na 3 dny).Smažíme na oleji.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Marinádu vytvoříme rozšleháním surovin a do ní poté naložíme naklepané maso na 1 den (hovězí na 3 dny).Smažíme na oleji.
Známé jídlo z jednoho pekáčku, tentokrát připravené v multifunkčním hrnci. Ideální volba pro ty, kdo šetří čas při přípravě jídla. Nové brambory přijmou chuť masa.…
Trhané maso využijeme v různých sendvičích, či burgerech. Nejlepší je, když maso budeme před pečením delší dobu marinovat. Fenyklová semínka dodají masu zajímavé, lehce…
Vepřové maso je u nás velmi dobře dostupné, a tak není divu, že na jeho úpravu existuje nespočet receptů. V tomto receptu najdete dušené kostky masa na cibuli, kořeněné…
Vepřové po štýrsku je tradiční pokrm rakouské kuchyně, který vyniká svou jednoduchostí a bohatou chutí. Šťavnaté vepřové maso, zjemněné smetanovou omáčkou a doplněné…
Uděláme si cibulový základ, vložíme na něj na kostky nakrájené maso, okořeníme, dáme vegetu, pořádně promícháme a zalijeme vodou. Až je maso měkké, zaděláme záklechtkou…
Syrové a oloupané brambory nakrájíme na kolečka, pomažeme pekáč sádlem a vrstvíme.Brambory trochu posolit a okmínovat na to moravanku-větší kusy pokrájet, cibuli na…
Uvařím maso. Na oleji osmažím cibuli,na cibuli dám uvařené maso,nakrájené na kousky,osolím,opepřím a přisypu sypanou syrovou rýži. Vše osmažím a nasypu do pekáčku,ve…
Maso nakrájíme na kousky, můžou být i větší, cibuli na půlkolečka.Maso dáme do misky, osolíme, okmínujeme, přidáme prolisovaný česnek, cibuli a kečup. Pořádně promícháme…
Maso si nakrájíme na libovolně veliké kousky, které naložime do marinády a dáme do ledničky. Mezitím si nakrájíme zeleninu na větší kousky a slijeme fazole. Asi po 30…
Do mísy nalijeme jogurt a rozšleháme ho s vejcem, solí, pepřem, kari, mletou paprikou, sušeným česnekem. Pak přidáme trošku hladké mouky a dle potřeby rozředíme mlékem.…
Plátky masa a slaninu nakrájejte na malé kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno.V pánvi rozpalte olej a orestujte cibuli. Nechte ji zezlátnout a přidejte maso se…
Nakrájíme maso na kousky a cibuli na drobno, orestujeme ji do hněda.Poté přidáme maso, osolíme a opepříme, přidáme celý a drcený kmín (může být i jen celý nebo jen…
Orestujeme na oleji nakrájenou cibuli do světle hnědé barvy, přidáme na kostky nakrájené hovězí maso a mírně podlijeme vývarem nebo vodou. Můžeme použít tlakový hrnec,…
Recept na dobrý víkendový oběd, do kterého můžete použít vepřové maso i sýr vhodný na zapékání podle svojí chuti. Kombinace smažení a dopečení masa v troubě ho udělá…
Vepřový kořínek nebo-li pajšl je opomíjenou surovinou v kuchyni. Je to chyba - při dobrém zpracování se z něj může stát lahůdka na talíři. Dobře provařte maso, zbavte ho…
Tradiční polévkou ruské a ukrajinské kuchyně je bezesporu boršč. Dobře okořeněná polévka z červené řepy, třemi druhy masa, plná zelí a zeleniny je opravdu hutná a oplývá…
Tradiční gyros, osvěžující tzatziki, autentický řecký salát plný čerstvé zeleniny a křupavá pita – to vše dohromady tvoří neodolatelnou kombinaci chutí, která vás…
Kousky masa podušené s divokým kořením skvěle doplní houbová omáčka, která je tak perfektně připravená a dochucená, že si na ní pochutnají i ti, kteří nemají houby…
Špízy z vepřového masa jsou v našich kuchyních velmi oblíbeným jídlem. Mezi kousky masa lze napíchnout cokoli od uzenin po zeleninu a houby. V tomto receptu použijeme…
Čína s rýžovými těstovinami a vepřovým masem je plná zeleniny a jistě potěší milovníky pikantních jídel. Základem autentické asijské chuti je sójová, rybí a chilli…
Do pekáčku dáme maso, nakrájené na kostky, osolíme očesnekujeme, pak dáme vrstvu pokrájených rajčat na čtvrtky, nakrájený lilek na proužky, rozlámané fazolové lusky, a…
Cibuli nakrájíme na kostičky a orestujeme. Přidáme maso nakrájené na kostky a žampióny (bez nálevu). Zamícháme a chvíli restujeme. Poté přidáme asi 2 stroužky česneku,…