Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme. Osolíme a posypeme curry kořením. Protáhneme v hladké mouce a na rozpáleném sádle prudce z obou stran osmažíme.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme. Osolíme a posypeme curry kořením. Protáhneme v hladké mouce a na rozpáleném sádle prudce z obou stran osmažíme.…
Vepřové maso nakrájíme na kostičky, cibuli na půlměsíčky a česnek nadrobno.Cibuli a česnek poskládáme na dno pekáčku, na ně položíme nakrájené maso, které osolíme a…
Ve vepřovém natur bujonu si uvaříme rýži na skus. Na pánev si dáme celý obsah konzervy a vše řádně vysmahneme. Poté přidáme na velmi drobno nakrájenou cibuli, koření a…
Mäso narežeme na kocky – zvlášť hovädzie a zvlášť bravčové.V kotlíku na tuku orestujeme na kolieska narezanú cibuľu, pridáme papriku, rozpustíme ju a pridáme hovädzie…
Maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na trošce oleje, osolíme, okořeníme, přidáme nakrájenou papriku, pórek, rajský protlak, trochu podlijeme a dusíme. K téměř měkkému…
Špagety dáme do vroucí osolené vody. Až budou špagety měkké, tak je scedíme a pokapneme několika kapkami oleje.Na pánvi rozehřejeme olej. Cibuli oloupeme, nakrájíme na…
Bravčové mäso som umyla a nakrájala na kocky. Na rajnicu som dala slaninu nakrájanú na kocky, keď sa uvoľnil tuk, pridala som nakrájanú cibuľu a opiekla. Pridala som…
Katsu Japonske rezne podobne ako nase naklepeme, osolime, pokorenime, dame do muky a vajicka. Jediny rozdiel su japonske priezle Panko ktore su specialne mlete s najprv…
Toto jídlo spojuje šťavnaté vepřové maso s jemnou chutí cukety a výrazným aroma libečku. Kousky vepřového masa jsou pečlivě okořeněny a pečeny společně s plátky cukety a…
Z žampionů a papriky si předem odlijeme vodu. Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme na drobno, osmahneme na oleji dozlatova (nejlepší je jako na guláš, do hněda)…
Ač se to nezdá, vepřová konzerva má různá využití. Připravit z ní můžete výbornou pomazánku s vejci a kyselou okurkou. Nejlépe si ji vychutnáte namazanou na krajíčku…
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny, podávaná s pečenými kuličkami z mletého masa, vám svojí chutí připomene svíčkovou. Výtečný oběd zachutná vašim strávníkům a…
Vepřové po štýrsku je tradiční pokrm rakouské kuchyně, který vyniká svou jednoduchostí a bohatou chutí. Šťavnaté vepřové maso, zjemněné smetanovou omáčkou a doplněné…
Velikonoční sekaná může být hvězdou vaší kuchyně. Záleží na tom, jak si vyhrajete se vstupními surovinami. Kvalitní mleté maso, dochucení a rafinovaná nádivka. To vše…
Plátky masa mírně naklepeme a přes noc je vložíme do marinády z oleje, citronové šťávy, provensálských bylinek a česneku, rozmáčknutého nožem. Nesolíme! Během dopoledne…
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, které osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a utřeným česnekem.Dáme do lednice třeba i na několik dní, masu to neublíží, spíše naopak,…
Nakrájíme si salám Paprikáš na drobnější kousky a osmahneme ho spolu s cibulkou. Po té přidáme kousky vepřového masa, které jsme poprášili moukou. Následně pak opékáme.…
Nejdříve si maso, cibuli a papriky nakrájíme na kostky. Do poloviny vývaru nasypeme solamyl, rozmícháme a přidáme worcestr a maggi. Do rozpálené wok pánve nalejeme olej…
Maso si rozkrojime na plát, naklepeme.Osolíme opepříme.Posypeme kořením (já mám medvědí gril), potřeme hořčicí a posypeme sekanou petrželkou.Zarolujeme, svážeme nebo…
Rozpálíme tlakový hrnec, přidáme kousek sádla, cibuli a necháme zesklovatět. Pak přidáme maso. Vepřovou krkovičku necháme zatáhnout a přidáme koření, hořčici a omáčky.…
Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso a orestujeme, posypeme paprikou, přidáme česnek, zalijeme vývarem.Z másla a mouky uděláme jíšku a vlijeme do…
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, nakrájíme cibuli a papriky, pórek a mrkev. K masu přidáme koření : kari, pepř, sůl, trochu maggi a lžíci sojové omáčky, lžíci…
Vepřové maso pokrájíme na nudličky, používám cokoliv, plecko, kýtu, ořez z křížových kostí (ten je nejlepší...) a hodím na pánvičku. Mnohdy není potřeba dávat vůbec…
Dvě tři hodiny před přípravou namočíme fazole do studené vody a necháme nabobtnat, potom k nim přidáme česnek, bylinky a uvaříme je téměř doměkka. Uzený bůček, klobásu,…