Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso vepřové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřové rizotto

Vepřové rizotto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ve vepřovém natur bujonu si uvaříme rýži na skus. Na pánev si dáme celý obsah konzervy a vše řádně vysmahneme. Poté přidáme na velmi drobno nakrájenou cibuli, koření a…

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Mäso narežeme na kocky – zvlášť hovädzie a zvlášť bravčové.V kotlíku na tuku orestujeme na kolieska narezanú cibuľu, pridáme papriku, rozpustíme ju a pridáme hovädzie…

tejaja

180 min

Vepřové maso s ananasem

Vepřové maso s ananasem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na trošce oleje, osolíme, okořeníme, přidáme nakrájenou papriku, pórek, rajský protlak, trochu podlijeme a dusíme. K téměř měkkému…

Špagety s masovou směsí

Špagety s masovou směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Špagety dáme do vroucí osolené vody. Až budou špagety měkké, tak je scedíme a pokapneme několika kapkami oleje.Na pánvi rozehřejeme olej. Cibuli oloupeme, nakrájíme na…

weronika16

45 min

Znojemské vepřové ragú

Znojemské vepřové ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Bravčové mäso som umyla a nakrájala na kocky. Na rajnicu som dala slaninu nakrájanú na kocky, keď sa uvoľnil tuk, pridala som nakrájanú cibuľu a opiekla. Pridala som…

Vepřové s žampiony a paprikou

Vepřové s žampiony a paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z žampionů a papriky si předem odlijeme vodu. Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme na drobno, osmahneme na oleji dozlatova (nejlepší je jako na guláš, do hněda)…

kociska

60 min

Pomazánka z vepřového masa 1

Pomazánka z vepřového masa 1

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Ač se to nezdá, vepřová konzerva má různá využití. Připravit z ní můžete výbornou pomazánku s vejci a kyselou okurkou. Nejlépe si ji vychutnáte namazanou na krajíčku…

JanaB1

30 min

Vepřové po štýrsku

Vepřové po štýrsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vepřové po štýrsku je tradiční pokrm rakouské kuchyně, který vyniká svou jednoduchostí a bohatou chutí. Šťavnaté vepřové maso, zjemněné smetanovou omáčkou a doplněné…

Hanes

60 min

Velikonoční plněná sekaná

Velikonoční plněná sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Velikonoční sekaná může být hvězdou vaší kuchyně. Záleží na tom, jak si vyhrajete se vstupními surovinami. Kvalitní mleté maso, dochucení a rafinovaná nádivka. To vše…

1974andrea

90 min

Vepřové ze středomoří

Vepřové ze středomoří

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky masa mírně naklepeme a přes noc je vložíme do marinády z oleje, citronové šťávy, provensálských bylinek a česneku, rozmáčknutého nožem. Nesolíme! Během dopoledne…

Marinované vepřové nudličky

Marinované vepřové nudličky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřové maso nakrájíme na nudličky, které osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a utřeným česnekem.Dáme do lednice třeba i na několik dní, masu to neublíží, spíše naopak,…

Guláš Paprikáš

Guláš Paprikáš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Nakrájíme si salám Paprikáš na drobnější kousky a osmahneme ho spolu s cibulkou. Po té přidáme kousky vepřového masa, které jsme poprášili moukou. Následně pak opékáme.…

Vepřové kostky na kari

Vepřové kostky na kari

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Nejdříve si maso, cibuli a papriky nakrájíme na kostky. Do poloviny vývaru nasypeme solamyl, rozmícháme a přidáme worcestr a maggi. Do rozpálené wok pánve nalejeme olej…

Radulinka6

35 min

Tagliatelle a vepřové

Tagliatelle a vepřové

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rozpálíme tlakový hrnec, přidáme kousek sádla, cibuli a necháme zesklovatět. Pak přidáme maso. Vepřovou krkovičku necháme zatáhnout a přidáme koření, hořčici a omáčky.…

Čína podle Iduun

Čína podle Iduun

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vepřové maso nakrájíme na nudličky, nakrájíme cibuli a papriky, pórek a mrkev. K masu přidáme koření : kari, pepř, sůl, trochu maggi a lžíci sojové omáčky, lžíci…

Čína po česku - rychlá a dobrá

Čína po česku - rychlá a dobrá

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Vepřové maso pokrájíme na nudličky, používám cokoliv, plecko, kýtu, ořez z křížových kostí (ten je nejlepší...) a hodím na pánvičku. Mnohdy není potřeba dávat vůbec…

Roxana

25 min

Cassoulet - specialita jižní Francie

Cassoulet - specialita jižní Francie

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Dvě tři hodiny před přípravou namočíme fazole do studené vody a necháme nabobtnat, potom k nim přidáme česnek, bylinky a uvaříme je téměř doměkka. Uzený bůček, klobásu,…

evosheek

90 min

1 9 10 11 12 13 35

Naposledy jste si prohlédli