Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso vepřové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Lehký maďarský guláš

Lehký maďarský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Barva, chuť a kvalita vepřového guláše se odvíjí mimo jiné od cibulového základu. Proto si dejte záležet a cibuli pěkně osmažte dozlatova. Chuť guláše pak můžete doladit…

yoghurtt

80 min

Brněnský řízek

Brněnský řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Klasické řízky jsou výborné, ale čas od času je dobré vyzkoušet něco nového. Tento řízek plněný vaječnou směsí se sterilovaným hráškem a šunkou si jistě oblíbíte. Po…

Dooga

40 min

Zelňačka mojí babičky

Zelňačka mojí babičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

V nevlídném počasí přijde vhod sytá a teplá polévka plná vitamínů. Taková je i klasická česká zelňačka. Připravíme ji z kysaného zelí, brambor a vepřového masa. Na závěr…

Blanka23

55 min

Pečené vepřové s mrkví

Pečené vepřové s mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nakrajime maso na platky.Mrkev,petrzel a celer na kousky.Cesnek jak chcete. Nakrajime si cibulku a na oleji ji zpenime na pekaci na plotne. Opeprene a osolene maso z…

MISI-NNKA

120 min

Maso v těstíčku

Maso v těstíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnaté vepřové plátky, obalené v jednoduchém a dobře ochuceném těstíčku, jsou ideálním řešením, pokud potřebujete vykouzlit rychlý oběd pro celou rodinu. Vhodnou…

pelda

35 min

Řízky naruby Videorecept

Řízky naruby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Zkuste místo řízků v klasickém trojobalu připravit řízky naruby. Vepřové řízky naruby se obalují nejdříve ve strouhance, následně ve vajíčku a nakonec v mouce. Po…

pelda

50 min

Vepřové výpečky 1

Vepřové výpečky 1

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Vepřové výpečky patří mezi českou klasiku. Kdo by nemiloval vůni pečeného masa, které se na talíři výborně doplňuje s bramborovým knedlíkem, špenátem nebo zelím. Veškeré…

MonikaP

115 min

Rizoto

Rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Kam se hrabe plovoucí italské risotto od Italů. Naše česká varianta je prověřená a oblíbená napříč generacemi. Česká klasika je bohatě sypaná strouhaným eidamem a chybět…

Yvajs

30 min

Segedín z trouby

Segedín z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Segedínský guláš z trouby je skvělou variantou tradičního receptu, která šetří čas i námahu. Díky pečení v troubě se chutě dokonale propojí a maso zůstane krásně…

sunny.sofi

120 min

Vepřový guláš v pomalém hrnci

Vepřový guláš v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Nakrájenou cibuli usmažíme v pánvi, přendáme do PH a přidáme nakrájené maso, koření, skleničku vody a pomalíme necelé 3 hod. V polovině pomalení přidáme mističku vývaru…

Jikotka

210 min

Boršč II.

Boršč II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Příprava boršče obvykle zabere mnoho času. Jednotlivé složky se přidávají postupně a to je při přípravě této polévky základ. Nic se nesmí uspěchat. Udělejte si na…

Vepřové na pórku

Vepřové na pórku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V misce si smícháme koření a kostky masa v tom obalíme, necháme odležet. Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli, česnek, půlku bílé a zhruba třetinu zelené části pórku…

Vepřové nudličky s nivou

Vepřové nudličky s nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rychlý a jednoduchý pokrm z vepřového masa je sázkou na jistotu. Šťavnaté nudličky stačí orestovat, podusit s cibulí a nakonec spojit se smetanovou omáčkou z nivy.…

Aktenanka

30 min

Řízky z pomalého hrnce

Řízky z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Asi by vás nenapadlo dělat řízky v pomalém hrnci. Až to vyzkoušíte, nebudete je již dělat jinak. Tím, že se dělají zároveň s brambory, ušetříte spoustu času a jídlo je…

cathleen

170 min

1 2 3 4 5 6 36

Naposledy jste si prohlédli