Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso vepřové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

„Pečený“ Segedínský guláš

„Pečený“ Segedínský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do hrnce nakrájíme na kostičky vepřové maso, syrovou cibuli na větší kousky (na měsíčky), vyklopíme celou sklenici zelí, opepříme, osolíme a obarvíme mletou paprikou. …

Beetty

105 min

Pivovarská pochoutka Videorecept

Pivovarská pochoutka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte doma milovníka piva a přemýšlíte, co uvařit na oběd? Pokud nechcete dělat stále dokola pár vyzkoušených receptů, zkuste něco nového - pivovarskou pochoutku. Spojení…

ivulinka

90 min

Maso s Moravankou

Maso s Moravankou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Ve sklenicích prodávaná typická kombinace mrkve, okurek, květáku, cibule, papriky a někdy i feferonek, vše naložené ve sladkokyselém nálevu. To je oblíbené ochucovadlo…

pelda

35 min

Vepřové na pórku

Vepřové na pórku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V misce si smícháme koření a kostky masa v tom obalíme, necháme odležet. Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli, česnek, půlku bílé a zhruba třetinu zelené části pórku…

Marinované vepřové nudličky

Marinované vepřové nudličky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřové maso nakrájíme na nudličky, které osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a utřeným česnekem.Dáme do lednice třeba i na několik dní, masu to neublíží, spíše naopak,…

Dušené maso s mrkví

Dušené maso s mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.V hrnci rozpálíme olej a dozlatova osmažíme na jemno nakrájenou cibulku.Poté přidáme maso a dochutíme…

Krakonošův oheň

Krakonošův oheň

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a posypeme cayenským pepřem, promícháme na prkénku nebo v misce.Rozpálíme olej a na něm opečeme maso do měkka. Jakmile…

radekhk

20 min

Šamorínský rožeň

Šamorínský rožeň

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pod názvem šamorínský rožeň se skrývají snadné špízy z vepřového masa, s klobásou a anglickou slaninu. Kousky masa zůstanou krásně šťavnaté a vašim strávníkům se budou…

Řízky z pomalého hrnce

Řízky z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Asi by vás nenapadlo dělat řízky v pomalém hrnci. Až to vyzkoušíte, nebudete je již dělat jinak. Tím, že se dělají zároveň s brambory, ušetříte spoustu času a jídlo je…

cathleen

170 min

Rajská omáčka z domácího kečupu

Rajská omáčka z domácího kečupu

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Máte v zásobách dobrý domácí kečup? Připravte z něj výbornou rajskou omáčku, která voní tymiánem. Díky tlakovému hrnci netrvá příprava této omáčky dlouho. Podávejte ji s…

Katka.van

75 min

Ražniči v zapékací misce

Ražniči v zapékací misce

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Milujete špízy, ale nebaví vás zdlouhavé napichování surovin na špejle? Nevadí – stačí je nasypat do zapékací misky, okořenit a upéct. Záleží jen na vás, zda zvolíte…

ivulinka

150 min

Mé domácí uzené

Mé domácí uzené

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso umyjeme a dobře osušíme. Česnek oloupeme, prolisujeme a v misce promícháme se solí.Touto směsí každý kousek masa dobře se všech stran potřeme (snažíme se…

Šašlik v pekáči

Šašlik v pekáči

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Připravte si šašlik v pohodlí svého domova s touto jednoduchou verzí připravovanou v pekáči. Marinované kousky masa spolu s barevnou zeleninou se pomalu pečou do…

Tom Beyk

150 min

Karbanátky z růžičkové kapusty

Karbanátky z růžičkové kapusty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ruzickovy kel predvarime v osolenej vode. Zlejeme vodu a dame vychladnut. Mlete maso zmiesame s vajickom ochutime sol , korenie, na drobno nakrajany petrzlen a jeden…

Nonya

35 min

Fazolový kotlík Videorecept

Fazolový kotlík

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Fazole jsou luštěniny, které nabízí mnoho variant využití od pikantních gulášů a polévek až po sladké řezy. Naslano se ale nejčastěji připravují s rajčatovým protlakem a…

ivulinka

80 min

Domácí jaternicový prejt

Domácí jaternicový prejt

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Domácí prejt, do kterého si poctivě přeberete všechno maso, okořeníte si ho dle své chuti, nastavíte vekou jen do potřebné konzistence. To je výhoda domácí přípravy.…

janky3

150 min

1 4 5 6 7 8 37