Pomazánka z masové konzervy
Recept ještě nebyl hodnocenKrůtí konzervu rozmělníme vidličkou, cibuli a kyselou okurku nakrájíme na drobné kostičky, chilli papričku nasekáme najemno.Vše dáme do mísy, přidáme hořčici, majolku,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krůtí konzervu rozmělníme vidličkou, cibuli a kyselou okurku nakrájíme na drobné kostičky, chilli papričku nasekáme najemno.Vše dáme do mísy, přidáme hořčici, majolku,…
Vejce uvaříme 8 minut, zchladíme a oloupeme.Řepu nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme nastrouhanou cibuli, okurky a 3 vejce. Další 3 vejce ponecháme na ozdobu…
Čerstvě vyškvařené, křupavé a voňavé škvarky zkombinujte s vejci, lahůdkovou cibulkou a hořčicí a získáte výbornou pomazánku, která zmizí během chvíle. Dochutit ji…
Jednoduchá omáčka k minutkovým masům. Hodí se k hranolkům, kuskusu nebo bramborám. Zkusit jí můžete i samotnou. Kdo má rád pikantnější chuť může si přidat do základu…
Vajíčko si uvaříme natvrdo.Mezitím si do misky nastrouháme okurku, kolečko tvarůžek a smícháme s hořčicí.Nakonec přistrouháme uvařené, vychlazené vajíčko a zakápneme…
Bramborový salát je klasikou českých Vánoc a každá rodina má ten svůj oblíbený recept. Pokud máte rádi pestré barvy, mohl by se vám zalíbit tento salát - díky modrým…
Vynikající jedlý dárek pro muže nebo silvestrovské pohoštění v podobě pikantních utopenců se zelím vyrobíte snadno a rychle. Téhle dobrotě odolá opravdu málokdo.…
Chlebíčky bohatě obložené jsou symbolem dokonalého pohoštění. Kombinace čerstvého pečiva, rozmanitých delikates, jako jsou šunka, sýr, vejce, zelenina a další lahůdky,…
Chlebíčky bohatě obložené jsou symbolem dokonalého pohoštění. Kombinace čerstvého pečiva, rozmanitých delikates, jako jsou šunka, sýr, vejce, zelenina a další lahůdky,…
Pomazánka z vepřové konzervy zachutná jak s čerstvým chlebem, tak s opečenou topinkou. Kyselé okurky, hořčice a cibule se s masem výborně doplňují a vy tak můžete během…
Bramborový salát patří mezi oblíbené sváteční a slavnostní pochoutky, ale ne všichni si jej mohou ze zdravotních důvodů vychutnat. Celerový salát je vhodnou alternativou…
Hovězí maso volíme dle vlastního výběru a vlastní chuti. Lépe je vybrat kus, který je kompaktní a vyšší. Do masa uděláme ostrým nožem s úzkou delší čepelí otvory pro…
Snad každý má svůj recept na vajíčkovou pomazánku, která přijde vhod nejen na Velikonoce. Využít ji můžete na chlebíčky, nebo jako rychlou svačinu. Nejlépe bude chutnat…
Těstoviny s opraženým vajíčkem jsou opravdu rychlovka. Stačí pár surovin a sytý pokrm je na světě. Podávat můžete například se zeleninovou čalamádou, která na talíř dodá…
Hledáte rychlé pohoštění, které zaujme na první pohled i sousto? Tyto chuťovky s uzenou vepřovou panenkou jsou skvělou volbou – delikátní maso v kombinaci s pečivem,…
Hraška je bezlepková směs vhodná na obalování i zahušťování, ze které lze snadno vytvořit i chutnou pomazánku. Skvělý způsob, jak tělu dodat vlákninu navíc a zároveň si…
Šťavnaté kousky vepřového masa pomalu dušené s cibulí a se zeleninou ve smetanové omáčce chutnají nejlépe s houskovým knedlíkem. Jednoduché, přitom poctivé jídlo, které…
Tato svěží a lehká varianta klasického bramborového salátu se obejde i bez majonézy. Vařené brambory nakrájené na kolečka se jen propojí s jemně povařenou cibulí ve…
Španělský ptáček jistojistě patří mezi klasické pokrmy české kuchyně. Libový plátek dušeného hovězího zadního masa je naplněn vejcem, okurkou a uzeninami. Chuť mu…
Křehká, dozlatova vypečená křepelka, nadívaná šťavnatou směsí z kachního masa, hub a bylinek, je zlatým hřebem svátečního menu. Podáváme ji se zkaramelizovanou mrkví a…
Brambory uvaříme ve slupce, po vychladnutí nakrájíme na kostičky. Cibule nakrájíme nadrobno a na kostičky nakrájíme i několik nakládaných okurek.Vše promícháme a…
Brambory ve slupce dáme vařit. Oloupeme a pokrájíme na malé kostky. Na pánvičce osmažíme, ne moc, jen dorůžova, nadrobno nakrájenou cibuli. Někomu stačí spařit…
Brambory uvaříme raději den předem. Na struhadle nastrouháme nahrubo syrovou mrkev, okurky, jablko (oloupané). Cibuli nakrájíme co nejvíce nadrobno, salám nakrájíme na…
Vařené maso / např. použité na přípravu vývaru / nakrájíme na menší kousky a umeleme na masovém strojku / nebo rozmělníme v el. sekáčku /. Okurky a bílé části cibulek…