Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ragú po domažlicku

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 50 min

80 min (30 min příprava + 50 min tepelná úprava)

6. 3. 2022 07:53

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 228 kJ / 1 010 kcal
Bílkoviny140,87 g
Tuky38,21 g
Vláknina7,44 g
Cholesterol 535 mg
Sodík 461 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy24,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

10. 6. 2022 09:13

Anyzek: Děkuji, to mám radost! :-K

Anyzek Anyzek

10. 6. 2022 09:10

Skvělý recept zmizelo dřív než jsem stihla vyfotit ????????

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 3. 2022 09:44

:-)<3:yes: pěkný recept i foto :yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, olej, cibule, česnek, sůl, pepř, paprika sušená sladká, mouka hladká, okurky sterilované, vejce, hrášek mražený, vývar, smetana

TopRecepty.cz

Vepřové ragú po domažlicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2z0N