Vepřové plátky na zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenVepřové plátky na zelenině představují lahodný a zdravý pokrm, který kombinuje šťavnaté plátky vepřového masa s osvěžující zeleninou. Tento pokrm je skvělou volbou pro…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vepřové plátky na zelenině představují lahodný a zdravý pokrm, který kombinuje šťavnaté plátky vepřového masa s osvěžující zeleninou. Tento pokrm je skvělou volbou pro…
Máte chuť na bramborový salát? Vyzkoušejte tuto lehčí a osvěžující verzi bez majonézy. Brambory smíchejte s cibulí a kyselými okurkami a zalijte zálivkou z hořčice,…
Zavinutý plátek masa s náplní podávaný s rýží a šťávou patří mezi českou klasiku. V tomto případě použijeme kuřecí maso a plátek naplníme slaninou, klobásou, okurkou a…
Pohanka je nejen prospěšná našemu zdraví, ale také výborně chutná. Podle tohoto receptu umixujeme pikantní pomazánku, která voní smaženou cibulkou a česnekem. Podáváme…
Líčka jsou čím dál oblíbenější maso. Hodí se zejména na dušení. Pomalé dušení na mírnou teplotu jim neuvěřitelně prospívá - maso je šťavnaté a jen se rozsýpá v ústech.…
Plátky masa naklepeme z obou stran mezi fólií.Každý plátek lehce osolíme, opepříme a na každý rozetřeme 2 lžičky obyčejné plnotučné hořčice. Poklademe plátky šunky a…
Nevíte jak upotřebit zbylé vařené maso? Vyzkoušejte z něj připravit snadnou pomazánku s celerem a majonézou, kterou upotřebíte jako rychlou svačinu, nebo večeři. Nejlépe…
Osvědčené recepty podle jsou k nezaplacení. Často nám stačí několik základních surovin. Postup je snadný a rychlý, výsledkem je úžasná dobrota. I tato vajíčková…
Velikonoční svátky jsou neodmyslitelně spojeny s vajíčky. Využijte těch natvrdo uvařených a připravte rodině něco jiného než klasickou vajíčkovou pomazánku. Určitě…
Jste milovníci vlašského salátu? Tak si udělejte tento vynikající domácí salát a upravte jej podle svých představ. Výborně se hodí jen tak k čerstvému pečivu i jako…
Připravte si k obědu českou hospodskou klasiku - katův šleh. Jídlo připravíte z vepřové kýty, restované spolu s cibulí, paprikou, jarní cibulkou a chilli, s omáčkou z…
Tuto smetanovou omáčku milují děti i dospělí. Libové maso, šunka a pikantní zelenina ve sladkokyselé omáčce - kdo by odolal. Ve spojení s knedlíkem nebo s těstovinami si…
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Tak jako u hovězí roštěné, tak vepřové maso nakrájíme na plátky (cca 1 cm), osolíme, opepříme a potřeme plnotučnou hořčicí a poté…
Maso nakrájet na plátky, naklepat, osolit, opepřit a v tlakovém hrnci opéct na oleji (Omega) a vyndat.Do výpeku dát zeleninu včetně cibule nakrájené na kostičky a smažit…
Vaječná tlačenka je oblíbeným pokrmem, zvláště o svátcích jara. Přísun vařených vajec od koledníků můžete zužitkovat právě do této pochoutky. I když samotná vejce už…
Vyhlášená minutka českých hospod, kterou nelibě proslavil Zdeněk Pohlreich, to je katův šleh. Přitom se jedná o velmi chutné jídlo, pokud se připraví z poctivých surovin…
I když francouzské brambory nemají s Francií mnoho společného, jde o chutné jídlo, díky kterému můžeme využít přebytky vařených brambor z předchozího dne. Přidejte do…
Oškrábané brambory nakrájené na kostky dáme vařit do osolené vody. Mezitím si na másle zpěníme cibuli, přidáme pokrájené klobásy a orestujeme, až pustí šťávu. Zaprášíme…
Zeleninové saláty jsou vyhledávané zejména v letních dnech, kdy nemáme moc chuť na hutná horká jídla. Už jste zkoušeli salát s červenou řepou? Osvěžující, lehký a…
Sežeňte si kvalitní zadní hovězí maso a pusťte se s námi do přípravy minutkového guláše podle Ivana Vodochodského. Zapomeňte na dlouhé dušení, tento hovězí Stroganov se…
Vajíčkové pomazánky patří mezi nejoblíbenější. Přidáním nejrůznějších ingrediencí si je můžeme doladit dle své chuti. Jejich uplatnění je široké od večeře nebo školních…
Dostali jste chuť na českou klasiku? Máme pro vás recept na známou znojemskou omáčku, kterou si můžete připravit z hovězího nebo vepřového masa. Toto je asi jediné jídlo…
Z mrkve nakrájíme tenká kolečka a vložíme je na chvíli do slané vody, aby změkla. Poté z nich tvoříme růžičky a vespod je připevníme k sobě párátky, jejíž přebytečné…
Mnoho z nás si tuto pikantní pomazánku pamatuje už z dětství, většinou namazanou na půlkrajíčcích chleba a servírovanou ke snídani. Zkuste ji ale pro změnu máznout na…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami