Ovesné čtverce s jablkem a skořicí
Recept ještě nebyl hodnocenJablká zbavíme jadrovníka a neolúpané rozmixujeme na hrubú kašu ( nie jemnú, hladkú ). Na slabom ohni roztopíme kokosový olej a med. Keď sa spoja, primiešame jablká.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jablká zbavíme jadrovníka a neolúpané rozmixujeme na hrubú kašu ( nie jemnú, hladkú ). Na slabom ohni roztopíme kokosový olej a med. Keď sa spoja, primiešame jablká.…
Vyšlehejte vejce a postupně přidejte ostatní suroviny. Jako poslední vsypte kokosovou mouku. Těsto stále míchejte, aby se vám nedělaly žmolky. Nemělo by být ani řídké,…
Umixujeme fazole a přidáme všechny ingredience krom čokolády.V původním receptu je půl hrnku cukru, já sladím trochou sirupu nebo třtinovým cukrem.Čokoládu, posekanou na…
Máslo a kokosový olej rozpusťte, přidejte vlažné mléko, rozmíchejte prosátý cukr a postupně zapracujte mouku. Hotové těsto dejte chladit do lednice, zatímco si…
Do mísy jsem nasypala ovesné vločky, kokos, skořici, prášek do pečiva a tuto suchou směs jsem zamíchala. Dále jsem přidala kokosový olej, měkký tvaroh, mléko, vejce a…
Začneme spodní vrstvou - rozmixujeme všechny ingredience, které pak vtlačíme na dno dortové formy a umačkáme skleničkou s rovným dnem. Dáme na cca 10 - 15 minut do…
Vše smíchat dohromady, dát do formy a péct na 180 stupňů 20 minut.Nakonec můžete doplnit jogurtem nebo třeba ovocem.
Nachystáme si cca 100 g ořechů na spodní vrstvu – použila jsem vlašské a kokos, ale můžeme zvolit vlastně jakékoliv. Nasekáme je v mixéru nahrubo a přidáme k nim…
Fazole namočíme den předem a druhý den povaříme cca 20 minut. Přemístíme je do mixéru i s trochou vody a rozmixujeme do hladka se všemi ostatními surovinami. Hmotu…
Smícháme v míse špaldovou celozrnou mouku, třtinový cukr, kakao a strouhaný kokos.Do mísy vložíme kokosový olej a smísíme se sypkou směsí.Roztopíme ve vodní lázni hořkou…
Dýni nastrouháme na jemném struhadle. Bílky vyšleháme na sníh.Ostatní ingredience smícháme a nakonec vmícháme sníh.Osladíme podle vlastní chuti čekankovým sirupem.Pečeme…
Mouku a kypřící prášek se skořicí smícháme s mlékem a necháme chvíli odstát. Když se začnou tvořit bublinky na povrchu těsta, rozehřejeme pánev. Na lžičce kokosového…
Vše smícháme dohromady, v případě potřeby přidáme trochu vody, aby těsto drželo pohromadě a necháme odležet. Poté vyválíme a vykrájíme tvary. Trochu se to trhá, ale jde…
Na korpus vše rozmixujeme a vytvoříme lepivé těsto, které vtlačíme do formy. Dáme do lednice. Mangová náplň je na koláči to nejjednodušší. Oloupeme mango a rozmixujeme…
Mrkev nakrájejte na menší kousky, vhoďte do mixéru a spolu s datlemi a vlašskými ořechy vše rozmixujte na co nejjemnější hmotu. Přidejte ostatní suroviny a pořádně je…
Mrkev nakrájejte na menší kousky, vhoďte do mixéru a spolu s datlemi a vlašskými ořechy vše rozmixujte na co nejjemnější hmotu. Přidejte ostatní suroviny a pořádně je…
Všechny ingredience smícháme dohromady.Pečeme 15 min na 180°C.Doporučuji na vrch dát veganskou vanilkovou zmrzlinu či mandlové máslo.
Rozmixovanou pohanku, vločky, mouku, vejce, med, sodu a kokosový olej smícháme dohromady, pokud se vám bude zdát těsto řídké, tak přidejte trochu špaldové mouky.Vše…
Máslo, cukr a žloutky vyšlehejte. Přidejte kůru, vanilku a postupně mouku. Zpracujte těsto a nechte alespoň 2 hodiny zabalené ve fólii v lednici. Ideálně přes noc.Těsto…
Máslo, cukr a žloutky vyšlehejte. Přidejte kůru, vanilku a postupně mouku. Zpracujte těsto a nechte alespoň 2 hodiny zabalené ve fólii v lednici. Ideálně přes noc.Těsto…
Poháry všeho druhu jsou velmi oblíbeným dezertem při oslavách, nebo jen tak, místo sladkého, tučného moučníku. Lze do nich využít jakékoliv ovoce a doplnit zdravým…
Nepečené kuličky jsou sladké díky datlím a plné zdravých tuků z oříšků a semínek. Jsou snadné na přípravu, nepečené a plné zdravé energie. Můžete si je připravit jako…
Malý nepečený dortík se hodí jako milý dárek, nebo ho můžeme připravit doma ke slavnostním příležitostem. Překvapí vás svou lahodnou chutí a ovocnou svěžestí.
Objevte jedinečnou chuť bezlepkového cuketového perníku, který přináší zdravou a lahodnou alternativu tradičního dezertu. Díky cuketě je perník neuvěřitelně vláčný a…