Celozrnný koláč s tvarohem a povidly

Suroviny Forma 26 cm

Korpus:
300 g celozrnné mouky
4 lžíce třtinového cukru
5 lžic mléka
120 ml kokosového oleje
Náplň:
500 g nízkotučného tvarohu
1/2 balení mascarpone
šťáva z půlky citronu
1/2 vanilkového pudinku
3 lžíce třtinového cukru
povidla
Drobenka:
80 g ovesných vloček
80 g celozrnné mouky
4 lžíce medu
4 lžíce kokosového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience na korpus smícháme dohromady, vznikne drobivější těsto, které vmačkáme do vymazané formy.

  2. Krém smícháme a rozetřeme na korpus. Povidla pak naneseme opatrně na tvarohový krém.

  3. Drobenku zpracujeme a naneseme ji na povrch koláče.

  4. Pečeme na 180 stupňů cca 35-40 minut.

Komentáře k receptu Celozrnný koláč s tvarohem a povidly