Jogurtové řezy s ostružinami
Recept ještě nebyl hodnocenÚroda ostružin na nás zpravidla čeká v polovině léta. K tomu patří také horké dny, které je potřeba si něčím dobrým zpříjemnit. Upéct si tak můžeme dokonalé řezy z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Úroda ostružin na nás zpravidla čeká v polovině léta. K tomu patří také horké dny, které je potřeba si něčím dobrým zpříjemnit. Upéct si tak můžeme dokonalé řezy z…
Pýchavka obrovská se dá připravit překvapivě jednoduše – stačí ji nakrájet na plátky, obalit v těstíčku z piva, mouky a vajec a osmažit dozlatova. Pokud máte štěstí na…
Lehký ovocný řez s tvarohovým krémem a želatinou je ideální letní moučník, který osvěží i potěší. Nadýchaný piškot, jemná pudinkovo-tvarohová náplň a šťavnaté ovoce…
Jednoduché, rychlé a přitom neodolatelně dobré. Syrovinky neboli čirůvky fialové stačí jen osmažit s kmínem a špetkou soli, aby vynikla jejich jemná chuť a příjemná vůně…
Lehký korpus, nadýchaná šlehačka, ovoce a lesklá vrstva želé – tento ovocný koláč je nejen pastvou pro oči, ale i dokonalým letním pokušením. Skvěle se hodí ke…
Losos má dokonale jemné maso a je oblíbenou rybou na našich stolech. Tentokrát k němu netradičně připravíme ještě smetanovou omáčku, které dodají chuť lišky. Kombinaci…
Losos má dokonale jemné maso a je oblíbenou rybou na našich stolech. Tentokrát k němu netradičně připravíme ještě smetanovou omáčku, které dodají chuť lišky. Kombinaci…
Jogurtový koláč je perfektním nápadem, když chcete něco sladkého ke kávě, ale nemáte času nazbyt. Jednoduché, rychlé těsto, do kterého suroviny odměřujeme kelímky od…
Houbová omeleta je perfektní letní či podzimní pokrm, který příjemně zasytí, ať už ke snídani, obědu či večeři. Vůně hub v kombinaci s nadýchanými vejci tvoří dokonalou…
Cuketové placky jsou skvělým způsobem, jak využít letní úrodu. Lehoučké, voňavé a na povrchu krásně křupavé - chutnají teplé i studené. Rychlá příprava z pár surovin z…
Tyto lehké ovocné řezy jsou ideální volbou pro horké letní dny. Nadýchaný piškot, osvěžující krém s jemně nakyslou chutí a vrstva šťavnatého sezónního ovoce vytvářejí…
Smažené řízky z pýchavky jsou lahodnou sezonní specialitou, která překvapí svou jemnou chutí a křupavým obalem. Jednoduchý recept potěší každého milovníka hub i klasické…
Když les nabídne mladé bedly, byla by škoda je připravit jen klasicky na řízek. V kombinaci se slaninou, cibulkou a smetanou vznikne voňavé, krémové jídlo, které potěší…
Tymián je úžasná bylinka s nádherným aroma. Skvěle se hodí do polévek, omáček i k masitým pokrmům, protože podporuje trávení tuků. Vyzkoušejte ho třeba s vepřovými…
Vrstvený ovocný moučník je nejen výborný, ale i pěkný na pohled. Podkladem je tmavé kakaové těsto, které nese bohatou náplň z pudinku a šťavnatých ostružin. Celý moučník…
Zapékané těstoviny na různé způsoby jsou zkrátka sázka na jistotu. Chuťově výrazné lišky i sýr Grana Padano, k tomu jemná brokolice a smetana vytvářejí syté, ale přitom…
Bedly jsou oblíbené pro svoji charakteristickou oříškovou chuť a nejčastěji je známe v podobě řízků. Vyzkoušejte připravit smažené bedly na česneku. Směs si nejlépe…
Slané koláče jsou skvělou formou svačiny, večeře či občerstvení třeba na pikniku. Připravit tak můžete třeba tento rychlý houbový. Na listové těsto stačí navrstvit…
Velké žampiony plněné špenátovou směsí jsou skvělým tipem na lehký oběd, večeři nebo elegantní předkrm. Šťavnaté houby, jemný špenát a sýr tvoří lahodnou kombinaci,…
Nenápadná kombinace, která ale mile překvapí. Kuřecí maso, zelené fazolky, žampiony a kopr – čtyři poctivé suroviny, které spolu vytvoří kvalitně vyvážené jídlo. …
Grilované papriky plněné směsí z balkánského sýra jsou skvělým letním pohoštěním. Tato kombinace pikantní náplně a jemně opečené papriky vás nadchne svou chutí a vůní.…
Rychlé, voňavé a poctivé jídlo, které zvládne každý. Vepřové maso se šťavnatými houbami, provoněné koprem a zjemněné krémovou omáčkou ze zakysané smetany. Jednoduchá…
Kombinace bramborových noků, uzeného masa a jemně pikantní rukoly vás překvapí. Lehký pokrm, vonící po lesních houbách, se hodí nejen jako rychlá letní večeře. Na talíři…
Milujete obalované, smažené houby? Vyzkoušejte místo trojobalu připravit sýrové těstíčko. Křupavé, vláčné a nadýchané těstíčko s kmínem, solamylem a petrželkou perfektně…