Nadýchaný hrnečkový perník
Recept ještě nebyl hodnocenPerník patří mezi velmi jednoduché buchty a je rychlý na přípravu. Navíc se dá připravit osvědčenou hrnkovou metodou, proto nepotřebujete váhu. Potřený marmeládou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 008 kJ / 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 65,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 50,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 45,00 g |
––– omega 3 | 7,50 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Perník patří mezi velmi jednoduché buchty a je rychlý na přípravu. Navíc se dá připravit osvědčenou hrnkovou metodou, proto nepotřebujete váhu. Potřený marmeládou a…
Jablečný závin podle tohoto klasického receptu zvládne i začátečník upéct tak, že si na něm všichni skvěle pochutnají. Hotový jablečný závin můžete na talíři doplnit…
Z osvědčeného domácího taženého těsta vytvoříme jablečný štrúdl jedna báseň. Klasické těsto překvapí svou chutí a vláčností. Jablečný závin podle tohoto receptu se…
Jablečný závin patří mezi klasiku, která se pravidelně peče v našich kuchyních jako rychlá a sladká pochoutka k nedělní kávě. Vyzkoušejte tentokrát kupované listové…
Připravte si s námi pohádku mládí, jak se krupicové kaši někdy říká. Recept nabízí postup přípravy tak, aby ji zvládl i začátečník nebo nepříliš zkušený kuchař. Bez…
Dezert má název díky kterému se možná mnozí začervenáme. Jakmile ale ochutnáme, už nebudeme chtít přestat. Nejsou třeba žádné zázračné suroviny, protože kombinace…
Když máme chuť na štrúdl, ale nechceme ztrácet čas s taženým nebo listovým těstem, použijeme jednoduchý recept na jablečný závin z jogurtového těsta. Velkou předností…
Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert jako ze zámku. Hraběnčiny řezy patří k velmi oblíbeným tradičním moučníkům našich babiček. Máme pro vás…
Jablka, která sklidíme na sklonku léta zpracujeme nejen na zimu, ale také z nich zrovna připravíme skvělý moučník. Jedním takovým může být tento drobenkový s vrstvou…
Chystáte se upéct štrúdl, ale zapomněli jste koupit listové těsto? Nepropadejte panice, máme pro vás záchranné lano. Pokud máte doma tvaroh, vyzkoušejte štrúdl z…
Nevíte si rady se zásobou jablek? V tom případě vyzkoušejte osvědčený recept na skvělé jablečné řezy. Jsou jednoduché na přípravu, křehké, vláčné a mile starosvětské.…
Rychlý a nenáročný moučník, do kterého můžeme zužitkovat přezrálé banány, které jsou velmi bohaté na vitamíny. Takže si nejen pochutnáme, ale uděláme něco i pro svoje…
Jednoduché a rychlé sušenky z ovesných vloček jsou po upečení křehké a určitě vám zachutnají. Zvládne je i začátečník. Sušenky z ovesných vloček podávejte na snídani…
Zákusek nebe v hubě slibuje zážitek pro chuťové buňky. Návštěva jistě ocení křehké těsto, voňavou ořechovou náplň, která příjemně křupe a jemný máslový krém, který…
Copak tady tak nádherně voní? No přeci náš jablečný koláč s ořechy. Upečte si ho podle jednoduchého receptu. Je to výborný vláčný moučník, na kterém si pochutná celá…
Pokud stále přemýšlíte, jakým moučníkem překvapit návštěvu, nechte se inspirovat pokladem našich babiček, které připravovaly neodolatelné šlehačkové rohlíčky. S vláčným…
Ochutnejte tento výborný koláč, který je díky jogurtu v těstě opravdu vláčný. Na vrstvu těsta nanesete tvarohovou náplň s pudinkovým práškem a jablky a na závěr vše…
Jablečný závin sice pochází z Rakouska-Uherska, ale u nás je jako doma. Voňavý štrúdl peče každá rodina podle svého, léty prověřeného, receptu. Svůj osvědčený recept…
Upečte roztomilé lekníny z klasického lineckého těsta. Rozkvetlý talíř plný různě dozdobených plastických kytiček bude vypadat moc hezky. Pracností se příprava nijak…
Dýňový perník je nadýchaný a voňavý dezert, který kombinuje jemnou chuť dýně s aromatickým kořením typickým pro perník. Díky jemně strouhané dýni získá těsto příjemnou…
Závin je vděčný moučník, který nemusí být vždy jen z listového těsta. Zkuste při přípravě těsta použít pivo, dodá závinu kyprost. Těsto je křehounké a náplň vláčná a…
Jablečné moučníky jsou oblíbené hlavně u dětí. Tuto variantu populárních hraběnčiných řezů si jistě oblíbíte. Kombinace křehkého máslové těsta s jablíčky a sladkým…
Tradiční český zákusek, který je sice náročnější na přípravu, ale odvděčí se vám neskutečně lahodnou chutí a nadýchanou strukturou. Podle originálu do nich patří ořechy,…
Ovesné vločky na 15 minut namočíme do horkého mléka.Rozmačkáme banány, přidáme vajíčka, kakao, kypřicí prášek a řádně promícháme.Vmícháme namočené vločky a těsto vlijeme…