Medailonky v hrubozrnné hořčici
Recept ještě nebyl hodnocenVepřové medailonky naložené v jednoduché marinádě z olivového oleje a hrubozrnné hořčice vám jistě zachutnají. Hořčice masu dodá silnou a pikantní chuť. Maso pak stačí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vepřové medailonky naložené v jednoduché marinádě z olivového oleje a hrubozrnné hořčice vám jistě zachutnají. Hořčice masu dodá silnou a pikantní chuť. Maso pak stačí…
Medailonky z vepřové panenky se řadí mezi zvlášť oblíbená a chutná jídla. Maso je křehké a musíme s ním správně zacházet. Vepřová panenka má zároveň velmi jemnou chuť,…
Panenky nakrájíme na silnější plátky a jemně pěstí naklepeme. V oleji rozmícháme koření, můžeme mírně dosolit a medailonky do něj naložíme, stačí i na dvě hodiny.V…
Cítíte tu vůni exotických krajin? Koriandr, zázvor, chilli a další asijské speciality, které toto jídlo dělají výjimečným. Vyzkoušejte skvělé nudle s plátky vepřové…
Vepřová panenka na zeleném pepři je pokrmem, který můžete připravit i pro slavnostnější příležitosti. Panenku nejprve zprudka opečeme na pánvi a poté dopečeme v troubě…
Šťavnatá vepřová panenka plněná pikantní nivou a sladkými sušenými rajčaty je lahůdka, která potěší i náročné gurmány. Kombinace výrazných chutí se skvěle hodí pro…
Vynikající minutková vepřová panenka s restovanými žampiony a paprikou se skvěle hodí jako víkendový oběd s rodinou. Příprava vám nezabere mnoho času a všichni si…
Panenku odblaníme a nakrájíme na cca 1,5-2 cm plátky. V misce smícháme vše koření, worcester a olej a plátky panenky do něj naložíme, necháme tak 2-3 hodiny uležet…
Inspirace italskou kuchyní je u nás velmi oblíbená. Příkladem mohou být bramborové gnocchi, podávané s nudličkami restované vepřové panenky a plátky žampionů v krémové…
Panenka je část vepřového masa, která je jemná, méně tučná a v kuchyni velmi oblíbená. Připravte podle tohoto receptu slavnostní oběd inspirovaný středomořskými chutěmi…
Vepřová panenka je maso libové a velmi křehké, proto mu sluší rychlá příprava, aby udrželo šťavnatost. Lišky, které jsou díky své vůni a lehce kořeněné chuti považovány…
Maso opláchneme, osušíme, odblaníme a nakrájíme na 2,5 cm silné plátky. Hřbetem ruky je jemně naklepeme, osolíme, opepříme. Na rozehřátou pánev nalijeme trochu oleje, po…
Chřest je výborná jarní zelenina, kterou lze připravit na mnoho způsobů. Ochutnejte ho v lákavé kombinaci s plátky pečené panenky, smetanovou pepřovou omáčkou a…
Nejprve si rozválíme těsto asi na 1 cm. Maso, které jsme marinovali v oleji s česnekem a v bylinkách, vyjmeme a zprudka opečeme. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na…
Nejšťavnatějším kouskem z vepřového je panenka, která se těší velké oblibě. Šťavnatý kousek masa na zeleném pepři, připravený se smetanovou omáčkou, můžete připravit i…
Připravíme mísu, kam naložíme maso. Panenku osolíme, opepříme a dáme do mísy. Přilijeme trochu oleje, rozmarýn, tymián a rozmáčklé stroužky česneku. Takto necháme…
Panenku nakrájíme na středně silné plátky. V misce smícháme koření a olej, vložíme do ní plátky a necháme alespoň hodinu marinovat.Poté ve wok pánvi maso z obou stran…
Panenku osolíme a opepříme a opečeme ji na rozpálené pánvi s olejem ze všech stran. Měla by zůstat uvnitř šťavnatá, takže ji opékáme cca 2 minuty z každé strany .…
Pomeranče oloupeme a odšťavníme. Cibuli nadrobno posekáme. Žampiony očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli zesklovatíme na másle, přidáme žampiony a krátce…
Minutkové špalíčky z vepřové panenky se šťavnatým máslovým chřestem jsou doplněné snadnou smetanovou omáčkou s parmezánem. Při přípravě tohoto jídla si dejte záležet na…
Vepřovou panenku nakrájíme na medailonky, dlaní rozklepneme, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme olej, ve kterém byla naložená sušená rajčata (asi 4 lžíce) a opečeme…
Vepřová panenka je delikátní, libové maso. Celý šál v kuse zarestujte do barvy a nechte dopéct v troubě. Lahodné plátky masa s růžovým středem si budou skvěle rozumět se…
Z panenky nakrájíme medailonky, které osolíme, potřeme olejem a pestem z medvědího česneku. Necháme je chvilku odležet a pak je orestujeme na pánvi z obou stran - měly…
Do pánve dáme rozpálit olej. Mezitím nakrájíme maso na nudličky, vložíme do rozpáleného oleje a restujeme.Dále nakrájíme papriky na nudličky a cibuli na plátky.Vše…