Hrášková bruschetta s kozím sýrem a hruškou
Recept ještě nebyl hodnocenSvěží variace na oblíbený italský předkrm. Křupavý chléb, jemně nasládlý hrášek a výrazný kozí sýr tvoří lahodnou kombinaci, která vynikne jako lehká svačinka nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Svěží variace na oblíbený italský předkrm. Křupavý chléb, jemně nasládlý hrášek a výrazný kozí sýr tvoří lahodnou kombinaci, která vynikne jako lehká svačinka nebo…
Jemný salát z tenkých plátků cukety, zakysané smetany a čerstvého kopru. Osvěžující, lehce nakyslý a ideální jako letní příloha k masu i samostatné lehké jídlo.…
Cuketová frittata je lehké, ale syté jídlo z vajec, cukety a bylinek. Rychlá večeře z jedné pánve, ideální v sezóně, kdy pokrmů z cuket není nikdy dost. Výborně chutná…
Vděčným obědem, který příjemně zasytí a na kterém si zajisté pochutnáte, jsou těstoviny na mnoho způsobů. Zapečené těstoviny se salámem pepperoni a omáčkou napoletana…
Když les nabídne mladé bedly, byla by škoda je připravit jen klasicky na řízek. V kombinaci se slaninou, cibulkou a smetanou vznikne voňavé, krémové jídlo, které potěší…
Zelená čočka se zemitými liškami, doplněná jemnou balzamikovou zálivkou a listovým salátem. Výsledkem je sytý, ale svěží salát plný chuti a textur, který oceníte nejen…
Po dlouhém dni v lese přijde vhod poctivá polévka. Takovou snadno připravíte třeba z čerstvě nasbíraných hub. Kombinace máslové jíšky, podušených lesních hub, sýra a…
Naplňte krémový zrající sýr camembert směsí hříbků restovaných na másle a tvarohového sýra Gervais s mletým bílým pepřem. Netradiční kombinace, která potěší vaše chuťové…
Hladký krém z kapusty, doplněný restovanými liškami a křupavou slaninou. Polévka má bohatou chuť a jemnou texturu, voní po aromatických liškách a máslové jíšce.…
Kombinace lesních hub, vajec, pórku a dobře vyzrálé nivy je skutečným koncertem chutí. Pár surovin a přesto skvělé a lahodné jídlo, které je si můžete vychutnat samotné…
Na másle osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata. Přisypeme žampiony a smažíme za občasného promíchání do jejich povadnutí. Přidáme nasekaný česnek a muškátový květ,…
Skvělou kombinaci chutí vám přinese waldorfský salát. Do jeho základu patří duo klasického a řapíkatého celeru, které doplní šťavnatá jablka a majonézová zálivka s…
Jelítka jsou zabijačkovou pochoutkou typickou pro naši zemi. Jejich výrazná masová chuť se skvěle snoubí s dušenou ovocnou směsí. Do té použijeme sušené švestky a kousky…
Do necelého litru vody přidáme ocet, sůl, koření a přivedeme k varu.Kloboučky václavek důkladně očistíme, vložíme do vařící vody a vaříme 20-30 minut.Čočku uvaříme podle…