Camembert s hřiby
Recept ještě nebyl hodnocenNaplňte krémový zrající sýr camembert směsí hříbků restovaných na másle a tvarohového sýra Gervais s mletým bílým pepřem. Netradiční kombinace, která potěší vaše chuťové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Naplňte krémový zrající sýr camembert směsí hříbků restovaných na másle a tvarohového sýra Gervais s mletým bílým pepřem. Netradiční kombinace, která potěší vaše chuťové…
Hladký krém z kapusty, doplněný restovanými liškami a křupavou slaninou. Polévka má bohatou chuť a jemnou texturu, voní po aromatických liškách a máslové jíšce.…
Kombinace lesních hub, vajec, pórku a dobře vyzrálé nivy je skutečným koncertem chutí. Pár surovin a přesto skvělé a lahodné jídlo, které je si můžete vychutnat samotné…
Kuřecí stehýnka marinovaná ve švestkách, borůvkách a víně získají díky pečení s hermelínem jemnou krémovost a lákavou vůni. Sladké ovoce, výrazný sýr a šťavnaté maso se…
Šťavnatý jehněčí hřbet doplněný jemně nasládlou omáčkou z pórku a švestek tvoří dokonalou harmonii chutí. Recept, který vynikne při slavnostním obědě i jako gurmánský…
Skvělou kombinaci chutí vám přinese waldorfský salát. Do jeho základu patří duo klasického a řapíkatého celeru, které doplní šťavnatá jablka a majonézová zálivka s…
Rychlá a zdravá pomazánka z mrkve a jablka má jemně nasládlou chuť, kterou podtrhuje včelí med. Na kousku celozrnného pečiva je pomazánka vhodná i jako lehká večeře nebo…
Na jaře je velmi vhodné osvěžit a odlehčit svůj jídelníček. U polévek to jde snadno, můžeme do nich zpracovat čerstvou zeleninu a bylinky. Z bílé ředkve a lístků řepy…