Kančí medailonky s liškami

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Jiné maso 2 názory

Suroviny

vykostěný a odblaněný váleček z kančího hřbetu
hrst lišek
3 snítky tymiánu
1-2 kávové lžičky červeného pepře ( kdo nemá rád v jídle celý, může ho rozdrtit v hmoždíři )
100 ml vývaru
100 ml smetany
sůl a pepř
olej
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky cca 1,5cm široké, osolíme a opepříme.

  2. Na pánvi s olejem je opečeme z obou stran, trvá to cca 2 minutky z každé strany. Můžeme i méně, pokud chceme, aby byly uvnitř růžové.

  3. Maso vyjmeme a udržujeme je teplé.

  4. Do pánve vlijeme trochu vývaru a necháme ze dna pánve " odmočit " opečené kousíčky.

  5. Promícháme a přihodíme lišky, podle velikosti nakrájené nebo celé a tymián s červeným pepřem.

  6. Vývar přiléváme po troškách, necháme ho vždy skoro odpařit a lišky asi 10 minut restujeme a dusíme.

  7. Osolíme je a přilijeme smetanu.

  8. Necháme zredukovat na požadovanou hustotu omáčky.

  9. Dochutíme. Pokud chcete, můžete maso přidat na konec do omáčky prohřát.

Poznámka

Moje recepty a ostatní fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kančí medailonky s liškami

  • Vladěna Vladěna(neregistrovaná)

    kančí mám,tak zkusím něco jiného.:-)

    Odpovědět

  • maiva maiva

    Pěkný, jako vždy:-p+:yes:, jen to kančí mít v mražáku:-D

    Odpovědět

Tématické fráze: kančí medailonky kančí medailonky z panenky kančí medajlonky kančí medailonky recepty recepty kančí medailonky zvěřinové medailonky kančí medailonky recept kančí na liškách kancimedailonky recepty s liskami kančí medalionky recept na kanci medailonky kančí s liškami tncz nova levné recepty ládi hrušky kančí kyta s liškami minutkové kančí medailonky kančí hřbet na liškách kančí panenka s liskami irecepty s liskami kančí medajlonkx

Zapomněl/a jsem heslo