Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vejce v masovém hnízdě

Vejce v masovém hnízdě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli a česnek nakrájíme na drobno. Na oleji orestujeme cibuli, po chvíli přidáme česnek a maso. Společně restujeme a ochutíme. Nepodléváme, maso pustí svoji šťávu.Po…

Košumberské rohlíčky

Košumberské rohlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nejdříve připravíme náplně do rohlíčků. V rámci úspory času ji klidně můžeme udělat den předem. Uzené maso nakrájíme na drobounké kostičky. Dobré je koupit uzené, které…

emilka65

60 min

Ohnivá lorna

Ohnivá lorna

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Trpělivost růže přináší. To platí o receptu na vepřovou maso v pikantní marinádě, kdy maso marinujeme tři dny. Za pomocí lorny na grilu dosáhneme zajímavé zauzené…

zizala

100 min

Batátovo – kukuřičná polévka

Batátovo – kukuřičná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na kocky nakrájanú slaninu vyškvaríme a orestujeme na nej nerezanú cibuľu. Zaprášime múkou a za stáleho miešania ju dobleda opražíme. Prilejeme vodu a mlieko a rozvaríme…

Štika s pórkem

Štika s pórkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Rybu nasolíme a osmahneme na másle po obou stranách.Na druhé pánvičce osmahneme na másle nakrájený pórek, který osolíme, opepříme a zalijeme smetanou.Rybu vložíme na…

Kapustový guláš

Kapustový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kapustu nakrájíme na proužky, cibuli na drobno. Kapustu, klobásu a brambory zalijeme vodou tolik, aby byla zároveň s kapustou. Okořeníme a vaříme do poloměkka.Mezitím…

Hlemýždi (šneci) po burgundsku

Hlemýždi (šneci) po burgundsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso uvaříme se zeleninou a kořením doměkka (trvá to asi 3 hodiny); maso necháme vychladnout ve vývaru.Máslo vymícháme s česnekem utřeným se solí, přidáme posekanou…

Vepřový guláš s játry

Vepřový guláš s játry

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Na sádle v kastrůlku osmažíme pokrájenou cibuli dozlatova. Přidáme slaninu na kostičky (plátek ponecháme stranou na dozdobení pokrmu). Slaninu vyškvaříme a vypneme. …

terezicka1

370 min

Krevety - garnely v tempuře

Krevety - garnely v tempuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Očistíme krevety, ulomíme hlavu, odstraníme nohy a oloupeme až k ocásku. Jde to lehce, ocásek se ponechává na držení při konzumaci. Pak nařízneme opatrně hřbet a vyndáme…

1 182 183 184 185 186 671