Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Můj guláš

Můj guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrájíme maso na kostky 3x3 centimetry, cibuli nahrubo, rajčata na malé kostičky (kdo chce oloupe,ale není to nutné), paprikove lusky na proužky, česnek oloupeme…

radekhk

180 min

Zapečené žampiony s bezmasou směsí

Zapečené žampiony s bezmasou směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Žampiony očistíme a odloupneme nožičky. Sýr, celer a nožičky nastrouháme na jemném struhadle, cibulku nakrájíme. Vše smícháme s vejci, petrželkou a dochutíme.Do pekáčku…

Blesková krůtí játra

Blesková krůtí játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Játra očistíme a nakrájíme na velikosti sousta. Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli. Přidáme játra obalená v mouce a po prudkém orestováni i papriku a česnek.…

Rajčatové palačinky

Rajčatové palačinky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zmiešame mlieko, vajcia, múku, korenie, soľ a na malé kocky nakrájané sušené paradajky. Dobre premiešame a necháme 10 min postáť.Na panvici na oleji pečieme menšie…

tejaja

40 min

Fazolky s křenem

Fazolky s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vajíčka uvaríme natvrdo.V troške osolenej vody povaríme nakrájané fazuľky asi 10 min. Ak treba, scedíme a necháme vychladnúť.Olej, ocot, kornie a soľ premiešame a spolu…

tejaja

20 min

Drožďová pomazánka se sádlem

Drožďová pomazánka se sádlem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Na sádle lehce osmažíme cibulku a přidáme rozdrobené droždí. Za stálého míchání osmažíme do růžova.Do osmaženého droždí vsypeme jemně prosátou strouhanku, přidáme mléko…

webmonster

30 min

Zdravá lilková pizza

Zdravá lilková pizza

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lilek nakrájíme podélně přibližně na 1 cm silné plátky. Každý plátek z obou stran lehce nasolíme a necháme asi 20 minut až půl hodiny vypotit.Když je lilek vypocený,…

Kacuda

80 min

Chřestový krém s máslovou šunkou

Chřestový krém s máslovou šunkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z chřestu odkrájíme tvrdé konce stonků – bývá to několik centimetrů (podle toho, jak je čerstvý). Pak každý stonek oloupeme, hlavičky (i s přilehlými 2–3 centimetry…

1 380 381 382 383 384 671